torstai 23. heinäkuuta 2015

Jeesus, Parantajamme.

Rakas Lähimmäiseni, herään kello neljä heinäkuun aamuun. Lämpöä on kymmenen astetta. Taivas on ohuen pilviverhon alla. Siellä täällä pilkoittaa vanha sininen taivas. Toivoa auringosta on!

Nousen rukouspaikalleni. Kiitos Sinulle, Isä, että armosi on avara! Saan turvallisesti avata rukouskirjani ja kertoa Sinulle kaiken! Haluan kiittää uudesta löydöstäni, joka oli kauan kateissa: liike on lääke! Kiitos, että Kävelykioskin viisas Nancy opetti oikean jumpan ja lonkkakivut ovat hävinneet! Kunpa en tätä heti unohtaisi, Isä pidä hereillä! Uskon, että kaikessa paranemisessa on suurin osuus Isän uutta luovassa voimassa. Sentähden pysytään rukouskanavalla! Ja kiitetään, hyvää Jumalaa!

Juha Vähäsarja puhuu tänään parantumisesta. "Hän näet ajatteli: "Jos vain saan koskettaa hänen viittaansa, minä paranen." Jeesus kääntyi, näki naisen ja sanoi: "ole rohkealla mielellä, tyttäreni, uskosi on parantanut sinut." Siitä hetkestä nainen oli terve." Matt. 9: 21-22.

Kertomukset Jeesuksen parantamisihmeistä voivat joskus ahdistaa. Jeesus paransi sairaan naisen ja uskomme, että hän voi tehdä niin meillekin. Monet ovat olleet rukoiltavina, mutta sairaus ei ole sittenkään jättänyt. Onko uskossa jotain vikaa? Näin on joku taitamaton rukouksellaparantaja ehkä suoraan sanonutkin.
Kun usko ei kuitenkaan riittänyt parantumiseen, on sydämemme entistä levottomampi. Jumalakaan ei ole puolellamme, vaan on liittynyt tuomitsijoiden joukkoon.
Ehkäpä onkin niin, että Jeesus siunaa meitä ja meidän kauttamme  muita antamalla sairautemme pysyä. Ehkä kuulumme niihin, jotka Jeesus on valinnut olemaan heikkouden keskellä esimerkkinä toisille vaivan alaisille. Ehkä kuulumme niihin Jeesuksen omiin, jotka itse parantumattomina ovat siunaukseksi monille muilla kärsiville?  Olisiko tämä liian rohkeaa uskoa?"

Rakas Jumala, kiitos, että Jeesus on tuonut meidät Sinun syliisi lepäämään hyväksyvässä rakkaudessasi ja armossasi. Näin rakkaasti Sinä meitä joka päivä lääkitset! Kiitos, että Sanasi ruokkii aina ja vahvistaa uskoamme, että jaksamme odottaa kosketustasi, ja apuasi hädän hetkellä! Kiitos, että saamme olla tällaisina lapsiasi ja perillisiäsi! Aamen

Tänä aamuna, 23.7.2015, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Haluaisin kovasti saada jotakin tietoa, mikä tai minkälainen on ollut lonkkaa tervehdyttävä liike!!

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti, tänä aamuna viemme asiasi Isälle Jeesuksen Nimessä! Jeesus on meidän parantajamme. Jumalan voima ja rakkaus on läsnä, kun rukoilemme: Isä, kosketa Kirstin lonkkaa! Isä, paranna se ja vapauta Kirsti kävelemään normaalisti. Jeesuksen nimessä. Aamen. Kävelykioskissa on kuntosalilaitteita. Nancy ohjasi minut joka laitteella hoitamaan lonkkaa, jossa oli limapussin tulehdus. Omalääkärini pisti ensin siihen cortison-piikin ja kipu hävisi heti! Kivutonta aikaa oli noin kuukausi, ja sitten se palasi. Silloin Herra johdatti minut Kävelykioskille.
Nancyn käytössä on luuranko, josta hän näyttää paikan, mihin liikkeen pitää kohdistua.
Periaate on se, että liikkeet leitteilla ovat pieniä toistoja. Ei saa sattua. Ajattelin, että opetetaan llonkka kivuttomuuteen liikkeen avulla. Yritin kohdistaa liikkeen, niinkuin opetettiin. Salilla voi hiljaa rukoilla: Jeesus, auta! Onnea, Kirsti! Mummi