keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Mietitään Jeesuksen sanoja.

Rakas Lähimmäiseni, On ollut kaunis, onnellinen päivä rakkaiden kanssa. Kiitos, Isä, että siunasit päivämme! Kiitos, rakkaat, yhteydestä! Rikas päivä kaikkinensa pitää unen vielä poissa. Olen lukenut Johanneksen evankeliumia.

Kuudennessa luvussa Jeesus puhuu selvästi, kuinka hänen luokseen tullaan ja mikä on hänen tehtävänsä.
Hän puhuu myös, että meidän osuutemme on usko Jeesukseen ja meidän tulee elää hänen yhteydessään Seurakunnassa saamme nauttia ehtoollista, niin pysymme Jeesuksessa ja perimme iankaikkisen elämän.

Jae 44: "Ei kukaan voi tulla minun tyköni, ellei Isä, joka on minut lähettänyt, häntä vedä."....Jakeet 47-58: "Totisesti, totisesti minä sanon teille, joka uskoo, sillä on iankaikkinen elämä. Minä olen elämän leipä.Teidän isänne söivät mannaa erämaassa ja he kuolivat. Mutta tämä on se leipä, joka joka tulee alas taivaasta, että se, joka sitä syö, ei kuolisi. Minä olen se elävä leipä, joka on tullut alas taivaasta. Jos joku syö tätä leipää, hän elää iankaikkisesti. Ja se leipä, jonka minä annan, on minun lihani maailman elämän puolesta. Totiseti, totisesti minä sanon teille: ellette syö ihmisen Pojan lihaa ja juo hänen vertansa, ei teillä ole elämää itsessänne. Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, sillä on iankaikkinen elämä, ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä. Sillä minun lihani on totinen ruoka ja minun vereni on totinen juoma. Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, se pysyy minussa ja minä hänessä. Niinkuin Isä, joka elää on minut lähettänyt, ja minä elän Isän kautta, niin myös se, joka minua syö, elää minun kauttani. Tämä on se leipä, joka tuli alas taivaasta. Ei ole niinkuin oli teidän isienne: he söivät ja kuolivat; joka tätä leipää syö, hän elää iankaikkisesti."

Jakeet 33-37: "Sillä Jumalan leipä on se, joka tulee alas taivaasta ja antaa maailmalle elämän. Minä olen elämän leipä. Joka tulee minun tyköni, se ei koskaan isoa ja joka uskoo minuun, se ei koskaan janoa. Mutta minä olen sanonut teille, että te olette nähneet minut, ettekä kuitenkaan usko. Kaikki minkä  Isä antaa minulle, tulee minun tyköni; ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos.

Rakas Lähimmäiseni, mietitään näitä Jeesuksen sanoja ja pysytään Jeesuksessa.

Tänä aamuna, 22.7.2015, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Kirjoitin tämän kommentin silloin: Äitini aikoinaan levitti kankaan, se taisi olla vanhaa säkkikangasta, märkänä leveimmälle ylärapulle. Siihen se jäätyi tasaiseksi, karkeaksi pinnaksi. Silloin ainakin se toimi.

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti, kiitos vinkistä! Minulla on säkkikangasta ostettuna. ensi talvena, pakkasen tultua teen ohjeesi mukaan ja pyydän enkeleitä vartoimaan askeleitani. Vuosia sitten lensin pahasti jäiseltä rapulta lumeen. Sattui kovasti, en uskaltanut heti nousta pois, niin talitintit, joita olin syöttänyt, tulivat aivan lähelle kyselemään kuinka mummin kävi! Tuntuipa ihanalta! Mummi