perjantai 9. heinäkuuta 2010

Apu Jumalalta

Rakas lähimmäiseni, helle ei sovi minun vanhalle sydämelleni. Herätessäni olen niin väsynyt, etten jaksa nousta kirjoittamaan. Tänäänkin kello puoli kuusi on 16 astetta mittarissa. Helle taitaa jatkua! Pihan kukat kaipaavat kastelua. Pihapöntössä yksinäinen pikkuvarpusen lapsi vaatii kuluvalla äänellään einettä. Toiset ovat jo lentäneet pesästä. Emoilla on työtä niiden syöttämisessään. Mikä estää tämän viimeisen lähdön? Tekisi mieli mennä sitä hoitamaan.

Näinä päivinä olen kuullut ystäviltäni viestejä, että terveys on pettänyt. Joku on joutunut sairaalaankin, onneksi vain tarkkailuun. Helle lisää varmaan niiden tuskaa, jotka sairastavat ja kärsivät kipuja vammojensa tähden. Me kaikki emme kestä oman maammekaan hellepäiviä, kuinka ihmiset pystyvät elämään 30 - 40 asteen lämmössä, jopa kuumemmassakin ilmanalassa? No heidät on tietysti luotu elämään siellä!

Nyt tekee mieli huutaa Jumalaa avuksi kaikille helteestä kärsiville. Rakas Taivaallinen Isä, Sinä olet nähnyt hyväksi antaa helleaallon tähän rakkaaseen kotimaahamme. Ethän unohda niitä, jotka kärsivät kuumuudesta Vilvoita Henkesi voimalla jokaisen sisintä. Ole jokaisen sairastavan apuna, kosketa kivuista kärsiviä, lohduta murheellisia ja nosta nääntyvät syliisi ja kanna kaikkia, joiden jalat pettävät. Kiitos, että voit virvoittaa vanhojakin sydämiä. Kiitos rakas, Isä, että Sinulla on apu jokaiselle, joka Sinulta apua pyytää. Kuule tämä rukous Jeesuksen nimessä. Amen

Ole siunattu, Sinä, joka tämän aamun jaat kanssani! Iloitaan Jumalan rakkaudesta!

Tänä aamuna, 9.7.2010, rakkaudella Mummi

5 kommenttia:

Terttumarja kirjoitti...

Lukiessani kirjoitustasi tuli heti mieleeni, että nyt Mummi kirjoittaa pienestä pojasta, joka eilen löytyi etsintöjen jälkeen.
Luulen ja uskon, että pojan puolesta rukoili moni sellainenkin ihminen, joka ei tavallisesti rukoile!
Kuuma ilma ja helle eivät tosiaankaan sovi vanhoille eikä sairaille ihmisille. Minäkään en pysty olemaan auringossa kuin lyhyen aikaa kerrallaan.
Paljon juomista ja vaikka silliä välillä, siinä yksinkertaisia ohjeita kuumuudesta kärsiville.
Meillä täällä Pohjolassa on neljä vuodenaikaa, etelän ihmisille ei sitä ole suotu.

mummi kirjoitti...

Kiitos Rosina, tuskinpa kukaan jätti rukoilematta sen pienen pojan ja hänen vanhempiensa puolesta. Nyt asialle tuli onnellinen loppu. Jumala varjeli pienen pojan kylmän, yksinäisen yön yli. Kiitos siitä! Olen samanlainen, en pysty olemaan auringossa. Onneksi on varjoja. Herra siunatkoon Sinua ja rakkaitasi! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Nää helteet ovat kyllä jatkuneet jo liiankin pitkään.Janinkin äidin sydän ei oikein tahdo jaksaa tälläsillä ilmoilla ja heidän koirakin sai jonkin lämpökuumeen vai mikä se onkaan.Toivottavasti sinä rakas mummi jakselet siellä hyvin.
Jatkuvasti tekee mieli mennä tuulettimen alle.Varjelua ja terveyttä sinulle.Halauksin toivottelee:Kata

mummi kirjoitti...

Katariina, rakas nuori ystävä! Rukoilemme, että Janin äidin ja kaikkien meidän vanhojen sydän kestää nämä helteet! Minä iloitsen siitä, että pojat ostivat minulle hyvän avun, jäähdyttimen keittiöön. Nyt olen selvinnyt sen turvin kaikista päivistä. Teitä muistan Isän edessä, samoin äitiäsi ja perhettänne. Iloitaan yhteydestä! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mummi paljon.Sinäkin olet ajatuksissamme♥Kiva kun sait jäähdyttimen.Tuulettimet ovat kyllä käteviä.