keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Turva Jumalassa

Nyt on syytä kiittää Jumalaa siitä, että yö on ollut normaali kesäyö ja on saanut nukkua niin kuin ennen. Helle on hellittänyt. Ulkolämpötila on herätessäni ulkona 15.5 ja makuuhuoneessa 24 astetta. Raikas kesäaamu virkistää pihassa. Runkoruusu on avannut monta uutta nuppua yön aikana. Ilo Jumalan luomistyöstä nukkuessammekin!

Haluan kertoa Sinulle Lähimmäiseni, kuinka huomaan uusia vanhuuden tuomia asioita elämässäni. Muistan kuinka anoppini itki viimeisinä elinvuosinaan aina, kun läksimme heidän luotaan kotimatkalle. Nyt minulle on tullut sama vaihe. Jää kova ikävä nuorten lähtiessä ja mielessä häivähtää ajatus, näemmekö vielä. Sanotaan, että jokainen hyvästijättö voi olla viimeinen. Nyt kauhistut, kun puhun tällaisia, mutta ne ovat nyt totta minulle, rakas lukijani!

Se ikävä ei tarkoita epätoivoa, vaan se on rakkaista ihmisistä luopumisen ikävää. Meillä kaikilla Jeesukseen uskovilla on tulevaisuus ja toivo meidän Vapahtajassamme, Jeesuksessa Kristuksessa. Kuulehan mitä Jeesus itse meille sanoo. Hän ei jätä meitä silloinkaan, kun aikamme täällä loppuu, vaan Hän on valmistanut meille kaikille sijan Isän kodissa:

”Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olette siellä missä minä olen. Ja mihin minä menen - tien sinne te tiedätte.” Tuomas sanoi hänelle: ”Herra, me emme tiedä mihin sinä menet; kuinka sitten tietäisimme tien?” Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.”

Tästä ihanasta lahjasta, että meillä on koti Sinun luonasi Taivaallinen Isämme, ja iankaikkinen elämä luonasi siellä, kiitämme ja ylistämme Sinua, Isä! Kiitos Jeesus, että olet sijan valmistanut!

Tänä aamuna, 28.7.2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana mummi!

Olet ollut paljon mielessäni, rukouksissa! Jään pian kesälomalle, voisin tulla käymään ja pohditaan sitä suunnitelmaa, josta viimeksi puhuimme. Kunhan ensin valitset oikeat...

Voi hyvin, siunattua kesäaikaa teille molemmille!

Halauksin, Paula

mummi kirjoitti...

Paula, rakas, tervetuloa käymään! Mitään valmista ei vielä ole, koska kuumuus on vienyt voimani ja on ollut muutakin, kuten olet blogista huomannut. Tehdään, kun jaksetaan ja sitten katsotaan! Herra kanssanne! Mummi

Kirsti kirjoitti...

Mummi,ihana ystäväni!
Nyt on helle vähän hellittänyt,vaikka ulkona on lämmin,kuuma mieheni mukaan. Meillä on parvekkeen ovet auki ja tuulettimet päällä,näin pärjää.
Onnittelut hääpäivän johdosta!
Ihanaa,kun olet nukkunut paremmin helteiden hellitettyä.
Ja miehesi on toipunut.
Kiitos Taivaan Isälle!
Minä itkin herkästi lasten lähdettyä,kun olin vielä huonommassa kunnossa,ja muutenkin monista asioista.Luulin,että kuolen pian,kun näin untakin,että äiti sanoi:"sinäkin tulet pian".
Jeesus sanoo lohdullisesti:;Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa, minä menen valmistamaan teille sijaa,ja saatte olla siellä missä minäkin olen.
Jeesus on tie,totuus ja elämä.
Kiitos tästä kirjoituksestasi mummi!
Fil. 4:13

mummi kirjoitti...

Kirsti, rakas ystävä, olen muistanut Sinua ja rakkaitasi. Kiitos Jumalalle, että olet selvinnyt paremmin! Me olemme Jumalan kädessä, meillä ei ole mitään pelkäämistä. Jeesus on meidän elämämme lähde. Iloitaan siitä ja eletään päivä kerrallaan Isän kädessä! Kiitos onnitteluistasi! Mummi