tiistai 27. heinäkuuta 2010

Yhteys Jumalassa

Rakas Lähimmäiseni, viime yönä sai katsella hienoa ilotulitusta etelän taivaalta. Salamoita tuli tuhkatiheään. Luoja näytti meille luonnonvoimat! Muistin heitä, jotka pelkäävät ukkosta. Minusta tuota valonäytelmää oli hienoa katsella!

Olen ollut näkymättömissä kauan. Tänä aikana on luonnollinen väsymys kuumuuden tähden estänyt kirjoittamiseni. On ollut mieheni yllättävä sairaskohtaus, josta hän on jo toipumassa. Kiitos Jumalalle! Kaikki poikamme perheineen ovat olleet luonamme. Nyt kun viimeinen perhe on lähtenyt, ei itku ole kaukana. On ikävä heitä kaikkia, ja murhe pitkistä ajomatkoista välillämme. Siitä kiitämme Jumalaa, että saimme olla yhteisellä aterialla 50-vuotishääpäivän merkeissä. Totesimme, että olemme olleet avioliitossa yhteensä 112 vuotta! Kiitän Sinua, Isä, näistä kaikista rakkaista ihmisistä ja Sinun antamastasi yhteydestä!

Seurakunnassamme oli viikonvaihteessa Kesäseurat. Kuulin ystävältä, että juhlat olivat onnistuneet ja siunatut. Minä en voinut juhliin osallistua kuumuuden tähden ja omien sukujuhlien tähden. Monet teistä, Ystäväni, olette varmaan käyneet hengellisillä juhlilla. niistä saa voimaa ja evästä ja voi tavata ystäviä tai ystävystyä tuntemattomienkin kanssa. Yhteys, jonka Jumala antaa erilaisiin kokoontumisiin, siunaa monella tavalla. Tunnemme olevamme kaikki Jumalan perheväkeä. Meitä yhdistää rakkaus toinen toisiimme ja yhteys Jumalaan!

Tänään liitän tähän meidän kaikkien yhteisen rukouksen, jonka Jeesus on meille opettanut: ”Isä meidän, joka olet taivaissa. Pyhitetty olkoon sinun nimesi. Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa. Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme. Ja anna meille meidän syntimme anteeksi, niin kuin mekin anteeksi annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet. Äläkä johdata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta. Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti.” Aamen.

Tänä päivänä, 27.7.2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Ukkonen jytisti viimeyönä täälä Vähällänevalla niin, että pihakuusi katkesi voimavirtajohdon päälle, jääkaappipakastin meni rikki.
Sähköt olivat poissa 14 tuntia.
Viittävaille, ettei ota olemattomiin hermoihin :(

Ne Uusheräyksen juhlat olivat ihanaiset ja hoitavan suloiset :)

Minä tunsin viimeyönä ukkosen kourissa, että puolestani rukoillaan.
Ei itkettänyt, vaikka salamoi tosi KAAMEESTI.
Tähän saakka olen aina tiristänyt muutaman kauhun kyyneleen.
Kiitos Lilli esirukouksesta.

Siunausta teille avioparina ja muutenkin!!!
Meilläkin livahti viikolla 44-vuotishääpäivä :)

mummi kirjoitti...

Kaisa rakas,Sinua erityisesti muistin yöllä, kun valoilmiötä ihailin. kiitos Jumalalle, että se vähän Sinua helpotti! Harmillisia nuo sähköhäiriöt. Johan siinä pakastearkut sulavat. Eikö olekin ihanaa, kun Herra on auttanut myötä- ja vastamäessä näin monta vuotta!Kiitetään! Mummi

Kirsti kirjoitti...

Mummi ystävä!
Maanantai-iltana samalla hetkellä,kun salama välähti, niin paukahti niin kovasti,että säikähdin.
Olen pelännyt ukkosta,mutta en tänä kesänä,vaikka säikähdin sitä kovaa ääntä.
En ole tällä viikolla käynyt muuta kuin omassa blogissa.
Me ei olla käyty moneen vuoteen missään kesäjuhlilla. Minun on hankala lähteä mihinkään,kaipaisin jotain sellaista. Olemme kuunnelleet kyllä monia,monia kasetteja,raamattutunteja.
Sekin on ollut siunaavaa.
Siunausta mummi!

mummi kirjoitti...

Sinullekin Kirsti runsasta Herran siunausta! Olet vahvasti Isän kädessä, vaikka et ole päässyt juhlille. Olet ollut Raamatun äärellä ja kuunnellut sanaa. Se pitää meidät elävinä Herralle! Muista, Kirsti, että Herra on kanssasi silloinkin, kun jyrisee ja paukkuu. Hän on sydämessämme silloinkin, kunlennämme korkealla yhtä hyvin kuin kirkon penkissä. Mummi