torstai 30. kesäkuuta 2011

Jumalan täydellinen työ

Rakas Lähimmäiseni, olipa ihana lukea luomiskertomus pitkästä aikaa. Kun Jumala oli kaiken tehnyt, Hän näki, että se oli hyvä. Hän teki täydellistä työtä! Sen näemme joka kerta, kun syntyy elävä, terve lapsi. Ihmisen on luonut Kaikkitietävä Jumala. Hän on tiennyt kaiken sen jo luomishetkellä, minkä viisas lääkäri oppii opiskeltuansa 6-7 vuotta, ja leikattuaan tuhansia ihmisiä menestyksellisesti.

Luomiskertomukseen kiinnostuin siksi, kun kuulin eilen illalla israelilaisen miehen kertovan ihmisen dna:sta ja auringonpimennyksestä. Hän sanoi, että auringonpimennys ei olisi mahdollinen, jos Jumala ei olisi asettanut maata, kuuta ja aurinkoa täydelliseen järjestykseen. Auringon ja kuun kokoero on 1:400 ja etäisyyksissä pätee sama suhdeluku. Siinäkin Jumala teki täydellistä työtä.

Minä en käsitä, miten ateisti selittää sen viisauden, jonka Jumala on säätänyt ihmisen ja kasvien vuorovaikutuksessa. Ihminen hengittää ulos hiilidioksiidia, jota kasvit tarvitsevat ja kasvit tuottavat happea, jota ihminen tarvitsee elääkseen. Ajattelin tätä tasapainoa, kun siivosin akvaariota.

Rakas Jumala, anna meidän ymmärtää, että Sinun ajatuksesi ovat niin paljon korkeammat meidän ajatuksiamme, kuin itä on lännestä. Opeta meitä kunnioittamaan Sinua kaikessa. Opeta meitä kiittämään armosta, jonka poikasi Jeesus Kristus meille valmisti maahanvuotaneella verellään. Kiitos , Taivaallinen Isämme, että joka päivä hoivaat ja kuulet meitä Jeesuksen tähden. Aamen.

Tänä aamuna, 30.6.2011, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Hyvää torstaipäivää sinulle mummi!
Kiitos taas tästä postauksesta.
Jumala on ihmeellinen kaikkivaltias!
Täällä on ihana ilma ja saamme nauttia luonnosta joka kukkii ja masikoista sekä ystävistä jotka tänään kävivät luonamme.
Oikein ihanaa päivänjatkoa sinulle.
Isän käteen /sylvi

mummi kirjoitti...

Sylvi rakas, täällä on 30 astetta sisällä ja ulkona. Jos ei olisi mumminjäähdytyskonetta en varmasti jaksaisi. Kone käy aamusta iltaan, niin jotenkin selviän. Kuinka iloinen olisin, jos voisin nauttia auringosta niin kuin terveet ja nuoret ihmiset. Aina voi rukoilla vilvoittavaa sadetta. Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Hei kummimummi!

Kiitollisena myös varjelevista enkeleistä kotonasi. Olet ollut mielessä, miten jakselet näissä helteissä. Oletko kokeillut laittaa lakanaa päiväksi pakkaseen ja muita vippaskonsteja?

Olimme eilen Seinäjoella kuuntelemassa tyttöä, joka oli saanut työntää oman pyörätuolinsa invataksiin, Jumala oli hänet parantanut ja sai kävellä! Elisa oli mukana ja nautti ylistyslauluista kovasti.

Kyläilläänkö, kun helteet helpottavat? Voi hyvin, kiitetään siitä, että jaksat, vaikka onkin raskaat ilmat.

Halauksin, Paula

mummi kirjoitti...

Rakas Paula, kummilapseni nuori äiti! Mumminjäähdytyskone on valtti helteellä. Olen vielä hengissä! Tein eilen kuvan siitä, kun syötit pientä kummilsta täällä käydessäsi. Tervetuloa pian käymään! Iloitaan siitä, että Jumala korjasi sen tytön jalat. Hän korjaa meidätkin kaikki, kun kiittäen anomme! Mummi-kummi