perjantai 1. heinäkuuta 2011

Jumala antaa kasvun

Rakas Lähimmäiseni, yllätyin aikatavalla eilen illalla. Keskustelin ystävän kanssa, jolle jaoin mukuloitani messuilta tultuani. Ystävä kertoi, että ne oudot porkkanat ovat työntäneet isoa lehteä. Minkähanlaisia niistä tulee? Minä valitin, että minun penkeissäni ne ovat kököttäneet pienen nystyrän kanssa, mutta kasvua ei ole.

En ole välittänyt koko porkkanoista, vaan olen antanut rikkaruohon rehottaa, että jotain edes kasvaisi. Menin kuitenkin illalla katsomaan porkkanoitani, ja mitä näinkään! Kummastakin oli kehkeytynyt parikymmensenttinen, lehtiään taivasta kohti kurkottava planttu, ihan minun huomaamattani ja lyhyessä ajassa! Se oli iloinen yllätys. Piti heti soittaa ilosanoma ystävälle.

Rikkaruohoja ovat kaikki penkkini täynnä. Aina, kun aion perata niitä, itikat iskevät kinttuihin ja pakenen pois. Antaa Luojan kasvun rehottaa! Jos porkkanoista nousee kukat, ne nousevat kyllä kaiken yläpuolelle iloksemme.

Huomenna tässä kodissani on kotiseurat. Ajattelin, että nyt on mainio tilaisuus kokoontua Jumalan sanan ääreen, kun on kesä ja helle ja vielä tämä vanha koti. Tervetuloa siis huomenna, lauantaina kello 14, ylistämään kaiken kasvun Jumalaa! Herra, yhdistä meidät kaikki Sinun Sanasi ääreen!

Tänä aamuna, 1.7.2011, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Huomenta mummo!
Luoja kasvattaa niin porkkanoita kuin meitäkin.
Oikein siunattua kotiseuraa sinne kotiisi.
Toivotaan että kutsun kuulevat.
Isän käteen/sylvi

mummi kirjoitti...

Sylvi rakas, kyllä uskon,että Jumala lähettää ne, jotka Hän haluaa paikalle. Siunatkoon Hän tilaisuuden ja yhdistäköön meidät Pyhän Henkensä kanssa. Siunausta ja enkeleitä uniisi! Mummi