maanantai 7. marraskuuta 2011

Joka kuulee teitä, se kuulee minua!

Rakas Lähimmäiseni, eilisessä jumalanpalveluksessa kohtasimme Vapahtajamme, joka antoi ruumiinsa ja verensä syntiemme anteeksiantamiseksi. Tuli vapaus, rauha ja ilo! Kiitos Sinulle, Jeesus Kristus, Vapahahtajamme!

Kuulimme saarnassa, kuinka erilainen lähettäjä Jeesus on kuin nykyiset sotapäälliköt, jotka varustavat joukkojaan lähtöön. Hän lähettää joukkonsa Jumalan voimassa, ei ihmisvoimassa! Mitään inhimillisiä varustuksia ei tarvita. Jeesus haluaa lähettiläidensä olevan kuin lampaat, jotka menevät susien keskelle. Ei omaa voimaa uhkuen, vaan Pyhän Hengen voimassa. Hän kehottaa ENSIN sanomaan: "Rauha tälle talolle". Jeesus haluaa jakaa armon sanomaa jokaiselle kuulijalle. Vähän pidemmällä samassa lähetystekstissä Jeesus kertoo meille tärkeän asian: "Joka kuulee teitä, se kuulee minua ja joka hylkää teidät, hylkää minut, mutta joka minut hylkää, hylkää hänet, joka minut on lähettänyt." Sanan vastaanottajalla on valinnan paikka! Tässä Jeesus sanoo erittäin tärkeän asian, miksi Jumalan Sana on pidettävä pyhänä ja oikeana! Jos hylkäämme Sanan, hylkäämme myös Jumalan!

Jeesus on erilainen lähettäjä. Hän haluaa tänäänkin lähettää meidät lähettinsä Pyhän Hengen voimassa Sanansa miekkaa heiluttamaan, muistaen, että olemme rauhan asialla ja Kristuksen lähettiläitä.

Tänä aamuna, 7.11.2011, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: