sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Jeesuksen lähettiläät

Rakas Lähimmäiseni, kun herään kello kuusi, huomaan, että marraskuu on alkanut: "Marraskuussa musta maa, valkolunta vartoaa." Pimeys on läsnä, mutta lumella ei tunnu olevan kiirettä. Mittarissa komeilee 6.3 lämpöastetta! Lokakuu oli lämpimin miesmuistiin, näinkö on marraskuussakin? Nyt on hyvä ulkoilla lepopäivänä. Hyviä kävelyretkiä teille, rakkaat lukijani!

Sanan aika kertoo meille, että tämä sunnuntai on omistettu Jeesuksen lähettiläille. Rukous on: "Rakas Jeesus, anna minulle luottamusta siihen, että sinun seuraamisesi on yhä syvempää koko elämän antamista sinun haltuusi ja sinun käyttöösi."

"Tämän jälkeen Herra valitsi vielä seitsemänkymmentäkaksi opetuslasta ja lähetti heidät kaksittain edellään jokaiseen kaupunkiin ja kylään, johon hän aikoi itse mennä. Hän sanoi heille: "Satoa on paljon, mutta sadonkorjaajia vähän. Pyytäkää siis herraa, jolle sato kuuluu, lähettämään väkeä elonkorjuuseen." Luuk. 10: 1-12.

Ps. 145:8-13, Mooses 31:6-8, Kol 1:9-11,Liturginen väri vihreä, kaksi kynttilää, virsi 510. On hyvä lukea päivän tekstit, ennen jumalanpalvelusta. Herra puhuu meille sanansa kautta. Herra siunatkoon lepopäiväsi! Kysele, haluatko Sinäkin olla Jeesuksen lähettiläs!

Tänä aamuna, 6.11.2011, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Haluan olla Jeesuksen lähettiläs.
Kiitos kirjoituksestasi.
Hyvää pyhäiltaa sinulle!

mummi kirjoitti...

Sylvi rakas, Jeesus iloitsee, että haluat olla Kristuksen lähettiläs! 2 Kor. 5: 17-21 Paavali kertoo lähettilään valtakirjan. Iloitaan Herrassa! Mummi