sunnuntai 20. marraskuuta 2011

"Merkittävä juttu"

Rakas Lähimmäiseni, eilen sain olla mieltä ylentävässä juhlassa, kun Ylistaron iso kirkko täyttyi seurakuntaaktiiveista. Oli rovastikunnallinen vapaaehtoistoiminnan juhla. Oli ilo nähdä, nuo 1500 sisarta ja veljeä, eri seurakunnista, jotka eri tavoin auttavat lähimmäisiään lähellä ja kaukana.

Oli ilo nähdä, kuinka hyvin järjestelyistä selvittiin. Vaikka väkeä oli paljon, kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi! Juhla oli hieno, oli antoisia keskusteluja, oli pirteä lasten kuoro ja J-Jouppi band, jonka säestyksellä lauloimme: "Lähdemme täältä päivään uuteen" Taivasta kohti matkaa teemme Vaellamme päivään uuteen Näin toisiamme tukien me yhdessä täältä vaellamme päivään uuteen.

Messussa saimme käydä yhteiseen ehtoollispöytään. Jeesus itse ruokki ja lähetti meidät arkeen. Saimme lähteä armahdettuina ja ravittuina. Piispa Simo Peura kiitti ja lausui lähetyssanat. Sitä ihmettelimme, että ehtoollisenvietto kesti vain 15 minuuttia ja kaikki 1500 saivat tulla. Kyllä Pohojanmaalla osataan organisoida! Kiitos seurakunnille tästä hienosta juhlasta!

Kiitos rakas Jumala, että meidät kaikki työhösi siunaat ja yhdistät rakkaudellasi!

Tänä lepopäivän aamuna, 20.11.2011, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Minäkin olin siellä.
Näin muuten siskonkin, mutta en kehdannut kiljua sen puheensorinan yli ja hihasta kiskomaan en ylettynyt.
Meidät isokyröläiset ja vähäkyröläiset viedä humputettiin ensiksi linja-autolla Seinäjoelle syömään.Soukanjoen toimintakeskukseen.
Kyllä kannatti humputtautua.
Ruoka oli kuin kuninkaan kartanossa.
Kirkkojuhlassa mielialani nosti ihan toisille tuhatluvuille ja sfääreille se lasten SOLINA-kuoro.
Oi sitä iloa, oi sitä riemua, oi sitä energiaa, oi sitä kaikkea!
Meikäläisen mörkkismurffinkin suupielet nousivat ylöspäin väenvängällä :)

mummi kirjoitti...

Rakas Kaisa, samat tunteet oli meillä vaasalaisillakin! Lapsikuoro lauloi ihastuttavan tarttuvasti ja jokainen sana kuului selvästi! Me saimme syödä Lapuan opistossa tosi maukasta herkkuruokaa! Minäkin näin sinut kaukaa, kun kiiruhdit Maunosi perässä läpi kirkon penkkirivin. Oli paljon rakkaita tuttuja! Oli riemun juhla! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Kaisa, jälkikysymys: Onko J-Jouppi teille sukua?

kaisa jouppi kirjoitti...

Valitettavasti ei ole sukua :(
USKONveljenä kyllä :)