tiistai 15. maaliskuuta 2016

Jeesus on läsnä.

Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla olin kovin väsynyt ja panin puhelimeni pois päältä. Nyt aamulla huomasin, että samasta numerosta oli tullut kuusi puhelua. Joku oli hädässä ja etsi kuulevaa korvaa ja lohduttavaa sanaa. Kiitos, Jeesus, että Sinä olit läsnä ja autoit ystävän yön yli! Hoida, Jeesus, tätä ystävää, ja meitä kaikkia tänäkin päivänä, sillä Sinä olet Rauhan Ruhtinas, Sinä katsot sydämeen, kuuntelet, armahdat,  ja annat rauhan!

Juha Vähäsarja avaa meille sanan Timoteuksesta. 1.Tim. 6.17. " Varoita niitä, jotka tässä maailmassa ovat rikkaita, etteivät he ylpeilisi eivätkä panisi toivoaan epävarmaan rikkauteen, vaan Jumalaan, joka antaa kaikkea runsain määrin nautittavaksemme."

"On kaksi voimakasta mielen hallitsijaa, raha ja valta. Usein ne liittyvät kiinteästi toisiinsa. Raha tuo valtaa ja valta kerää rahaa luokseen. Kristittyjen tulee olla erityisen tarkkoja näiden mahtien kanssa. Raha syöksee monen uskovan ahneuden kurimukseen ja lopulta luopumukseen. Valta sitoo käyttäjänsä, ellei hänen sydämensä ja vallankäyttönsä ole sidöksissa kiinteästi Jumalan sanaan. Näiden mahtien sitova voima on siinä, että niiden kevitellaan tuovan turvallisuutta ja rakkautta tullessaan. Todellisuudessa vain Kaikkivaltiaalta Jumalalta löytyy todellinen turva ja rakkaus.Monet omansa Jumala varjelee rikkauden kiusauksilta ja niiltä, joille hän rikkautta antaa, odotetaan sydämen avoimmuutta lähimmäisten hädälle, erityissti uskonystävien. Omillensa Jumala antaa kyllä kaiken tarpeellisen, heidän ei trvitse olla mistään huolissaan."

Kiitos, rakas Jumala, että Sinä pidät meistä huolen ja hoidat sisikuntaamme Sanllasi, sakramenteillasi ja Jeesuksen rauhalla! Aamen.

Tänä aamuna, 15.3.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: