perjantai 18. maaliskuuta 2016

Pyhän veren rauha.

Rakas Lähimmäiseni, mummilla on ollut raskas olo sydämessä, kun katkeruus on kalvanut mieltäni monta päivää. Tänään on jo helpottanut, eihän kohtuuton teko ollut minun, vaan ihan toisen ihmisen. Miksi pilaisin elämäni toisen teon tähden? Olen jo rukoillut hänen puolestaan, että häntäkin helpottaisi.Kiitos Jeesus, kun vähitellen vapautat!

Juha Vähäsarja on löytänyt tähän aamuun kol. 1: 19-20: "Jumala näki hyväksi antaa kaiken täyteyden asua hänessä sekä hänen välityksellään tehdä sovinnon ja hänen ristinsä verellä vahvistaa rauhan kaiken kanssa, mitä on maan päällä ja taivaissa."

"Jumala teki Kristuksessa sovinnon koko maailman kanssa. Se tarkoittaa sotatilan päättymistä ihmiskunnan ja Jumalan välillä. Siksi meillä voi olla rauha myös omassatunnossamme. Jumalan sydän on leppynyt ja hän katsoo meitä rakastavin ja anteeksiantavin silmin. Meidän ei siis tarvitseenää yrittää ansaita Jumalan rakkautta oman rakkautemme uhrein tai suuren uskon uhrein tai onnistuneen kilvoittelun uhrein. Ne ovat täysin turhia ja vahingollisiakin, jos ajattelemme niiden perusteella pelastuvamme. 
Ristin veri on sovituksen veri, joka vahvistaa rauhan taivaan ja maan välillä. Siksi se on siunattu veri, pyhä veri, jota me ylistämme vielä taivaassakin. Jeesuksen veri on suuren rauhan merkki tuhoavan vihan päättymisen merkki. - Miksi Jumala tahtoi antaa Poikansa kuolla meidän kurjien puolesta? Vain ja ainoastaan siksi, että hän on rakkaus ja hän tahtoo luomansa ihmisen kotiin."

Kiitos, rakas Jumala, sydämen rauhasta, jonka saamme silloin, kun meillä on rauha Jumalan kanssa, Oman sydämemme kovuus, viha, katkeruus, kateus ja muu riitasointu vie pois vapauden ja rauhan.. Jeesus kuulee, kun Häntä avuksi huudamme. Pääsemme pahasta ja Jeesus antaa rauhansa sydämeen.. Ylistys Sinulle, Jeesus!

Tänä aamuna, 19.3.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: