tiistai 8. maaliskuuta 2016

Jumalan siunausta!

Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla katselin lähetysohjelmaa tv7:sta. Siinä kaksi Jumalan lähettiä kertoivat ihmeellisestä Jumalan johdatuksesta ja varjeluksesta heidän matkoillaan ja työssään. Jumala on läsnä, kun kuljetaan Sanan siunauksessa ja rukoillen! Lähetyssaarnaaja luki lopuksi presidentti Kyösti Kallion kehoituksen Suomen armeijalle jouluna 1939, jolloin toinen maailmansota syttyi. Jumala varjeli kansamme raskaassa sodassa! Minulla sattuu oleaan tuo kehoitus, niin kirjaan sen Sinullekin, rakas kanssakulkijani:

"Kehoitan kaikkia, jotka tänä vakavana aikana palvelevat Isänmaata, lukemaan Raamattua. Esi-isämme ovat vuosisatojen kuluessa sekä ahdingoissa ja vainoissa että rauhan päivinä ammentaneet siitä elämää, voimaa ja lohtua. Nykyhetkenä kansamme tarvitsee Jumalan Sanan uudistavaa voimaa. Omaksukaamme nöyrällä sydämen uskolla sen siunaukset.
"Vanhurskaus kansan kohottaa, mutta synti on kansakunnan häpeä."

Tämä presidentin siunaus mukanaan Suomen poika kesti rintamalla helteet ja pakkaset. Jumala oli läsnä ja Jumalan Sana antoi voiman!

Rakas Lähimmäiseni, kiitetään siitä, että meillä on presidenttinä Sauli Niinistö, joka toivottaa kansalle Herran siunausta! Rukoillaan, että Herra siunaa presidenttiämme kaikessa ja rohkaisee häntäkin  muistuttamaan itsekkäälle kansallemme, että turvan ja siunauksen elämäämme saamme Taivaalliselta Isältämme, Pyhältä Jumalalta!


Tänä aamuna, 8.3.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: