sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Jumalan perheessä

Rakas Lähimmäiseni, Tänä lepopäivänä pakkasta on taas 20,5 astetta. Ei luulisi virusten ja bakteerien itävän tällaisessa pakkasessa! Puetaan lämpimästi, ettei vilustuta!

Sanan aika kertoo meille päivän tekstit. Kirjaan ne tähän, jos haluat ne lukea: Ps. 102:16-23; Jes. 30:18-21 tai Kun. 5: 1-15;Hebr. 11: 1-10 Liturginen väri vihreä. Kaksi kynttilää. Virsi 389 ja teksti: ”Jeesus, uskon lähde. Meissä itsessämme ei ole uskoa, ellet sinä itse sitä meille anna. Herätä meissä jano sinun puoleesi. Sytytä meissä usko sinuun, joka olet ylösnoussut ja todellinen. Anna meille herkkyyttä kuunnelle Pyhän Hengen kutsua arjen tapahtumien keskellä. Anna meille rohkeutta seurata sinua, vaikka se merkitsisikin tutusta ja totutusta luopumista.”

Jumala pitää huolen väsyneistä lapsistaan. Tämän olen nähnyt näinä päivinä. Haluan kiittää ystäviä ja naapureita heidän rakkaudestaan! Ainakin kerran viikossa joku ystävä on kutsunut luokseen syömään. Joku ystävä on soittanut ja katkaissut yksinäisen väsymyksen. Naapurit ovat auranneet pihan, kun mieheni on poissa. Eräänä aamuna ystävä soitti, että hänen poikansa tulee sinua auttamaan, jos tarvitset apua. Mikä Jumalan vastaus! Pihamme neljäkymppiset männyt olivat tykkylumen painon alla. Nuori mies tuli ja kopisteli lumet pois. Näin lähettää Jumala apua silloin kun sitä tarvitaan!

Kiitos rakkaat ystävät ja rukoilijat! Elämme Jumalan perheessä, auttajia on paljon! Palkitse, Sinä Jeesus, siunauksillasi kaikille auttajille heidän vaivannäkönsä. Kiitos!

Tänä aamuna, 23.1,2011, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: