maanantai 10. tammikuuta 2011

Tehkää parannus!

Rakas Lähimmäiseni, uusi vuosi, jonka Jumala on meille avannut, on hyvässä alussa, elämme jo kymmenettä päivää tammikuussa. Pitkä pakkaskausi on loppunut ja eilen satoi vettä. Nyt on varottava liukkaita paikkoja ulkona liikuttaessa. Herra taluta!

Minulle avautuu Matteuksen evankeliumin kolmas luku, jossa Johannes huutaa meille suurella äänellä: ”Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle!” Näin todella oli, sillä Jeesus tuli hänen luokseen kastettavaksi. Johannes tiesi, kuka Jeesus oli ja esteli ensin, mutta kastoi sitten Jeesuksen. Silloin Pyhä Henki laskeutui kyyhkysen muodossa Jeesuksen päälle ja taivaasta Jumala ilmoitti: ”Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt”.

Oman Poikansa Jumala lähetti meidät pelastamaan. Taivasten valtakunta on läsnä, kun elämme päivämme Jeesuksen armahtamina ja Jumalalta ja Pyhältä Hengeltä tietä kysellen. Jumala on Isämme, kun turvaamme Jeesukseen. Meillä on silloin aina turva Jumalassa ja tulevaisuus Isän kodissa tämän elämän jälkeen.

Parannuksen teko on sitä, että etsimme yhteyttä Vapahtajaamme, jos olemme etääntyneet Hänestä. Huudetaan Jeesusta avuksi! Rikkaita päiviä Kristuksessa Jeesuksessa, Sinulle, Lähimmäiseni!

Tänä aamuna, 10.1.2011, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Terttumarja kirjoitti...

Luen varmaankin useamman kerran päivässä kirjoituksesi.
On hyvä palata tekstiisi.
Kiitos esirukouksistasi, mummi.
Jospa veljenikin toipuu vielä.

mummi kirjoitti...

Muistetaan, rakas Rosina, että Jumalalle mikään ei ole mahdotonta! Tänään tulin iloiseksi siitä, että mieheni nosti vasenta kättään ylös sängystä peräti kaksi kertaa. Iloitsin siitä ja pyysin, purista nyt kädestäni, että tunnen puristuksesi. Hän puristi tuntuvasti. Tulehdusarvot ovat korkeat, mutta Jumala antaa voimia voittaa ne! Kiitetään tänään! Mummi