lauantai 8. tammikuuta 2011

Toivo Herrassa

Rakas Lähimmäiseni. Eilen sain ilouutisen, kun lääkäri, joka viime viikolla sanoi, ettei tarvitse rakentaa tuulentupia, miehesi on vanha, sanoi nyt, että miehelläni on kaikki valmiudet parantua, jalat toimivat, kädet toimivat, aivot toimivat! Kyllä hän voi parantua! Sanoin, että joka päivä olen rukoillut, että Jumala ottaisi liman pois ja antaisi hänen tulla terveeksi. Joka päivä olen muistuttanut miestäni: ”Luota Jeesukseen, Hän on meidän Pelastajamme!” Tiedän, että Herran tahto tapahtuu kaikkien meidän elämässämme. Vain Jumala tietää, mikä on Teuvolle parasta.

Siitä kiitän, että lääkärikin on huomannut, että mahdotonkin on Jumalalle mahdollista! Saamme elää jokaisen päivämme Jumalan johdatuksessa, levätä Hänen sylissään. Ja saamme odottaa suuria!

Rukoilen joka päivä virren 356 sanoilla: ”Tyydy sielu Herran tahtohon, auttajas hän uskollinen on, sinua ei heitä. Vaikka yllättäisi synkin yö, raukesisi suurin toive , työ, kulje Herran teitä. Milloin pettää turva muu, Herran armo sulle uudistuu, jonka sait sä kerran. Pane toivo Jumalaan, kyyneleet hän kuivaa aikanaan. Tyydy tahtoon Herran.”

Jumala siunatkoon Sinun ja perheesi uuden vuoden! Luotetaan Jumalaan ja kysellään Hänen tahtoaan jokapäiväiseen elämäämme alkaneena vuonna.

Tänä aamuna, 8.1.2011, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

KIITOS JEESUKSELLE!
Olemme muistaneet joka päivä miestäsi ja sinua.
(minä olen yölläkin muistanut, kun olen tuon käteni kanssa rampannut tuolilta soffalle ja päinvastoin)
Voi että oli mukava uutinen !!!

Kirsti kirjoitti...

Kiitos uutisistasi. Jumala todella tekee ihmeitä! Kiitos olkoon Hänelle!
Rukoilen teidän puolestanne.
Siunausta ja voimia sinulle mummi! Terv. Kirsti2

mummi kirjoitti...

Rakkaat Kaisa ja Kirsi2, se oli iloinen uutinen, mutta eilen Teuvo oli väsynyt, kovin väsynyt ja minäkin romahdin, itkin illan ja tuo ilo ei enää minua lohdittanut. Jumalan sana lohdutti: "Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa."
Jumala on kanssani ja Teuvon kanssa!
Tähän lupaukseen luottaen nukahdin.Mummi

Kirsti kirjoitti...

Jumala voi kaiken,Hänelle on kaikki mahdollistä
Muistan sinua ja miestäsi,me muistamme!
Jaksamista ja siunausta mummi!