torstai 14. maaliskuuta 2013

Jeesuksen hoidossa

Rakas Lähimmäiseni, olen ollut nämä päivät kokonaan Israelin tunnelmissa. Olen lukenut Raamatun tekstejä ja verrannut niitä ottamiini kuviin. 

Tiberiaassa asuimme Genesaretin järven rannalla hienossa hotellissa. Siellä näimme, kuinka järvi nousee yht´äkkiä voimakkaaseen myrskyyn. Kaksimetriset aallot pärskyivät hotellin pihalle. Näin tapahtui Jeesuksen aikanakin. Matteus kertoo siitä kuudennessa luvussa, jakeet 46-56.Kun Jeesus oli ruokkinut viisituhatta miestä viidella leivällä ja kahdella kalalla, hän meni vuorelle rukoilemaan. Sieltä hän näki myrskyn nousseen ja opetuslapset veneineen keskellä järveä kovasti hädissään. Jeesus käveli järven pintaa pitkin heidän luokseen ja tyynnytti myrskyn. Sen jälkeen hän paransi kaikki sairaat. 

Minunkin hervonneet jalkani Hän voimisti jokaisena yönä, että jaksoin taas kävellä muiden mukana kivisiä rinteitä. Kiitos Jeesus, Sinä elät ja toimit tänäkin päivänä!

Tänä aamuna, 14.3.2013, rakkaudella Mummi
ps. yritin lisätä Israelin myrskykuvan, mutta enpäs osannutkaan.
2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Huomenta! Uskon kyllä, että elät vielä Israelissa. Tuo Tiberias-järven näkeminen omin silmin selventää kyllä monia Raamatun kertomuksia.

Siunauksia tähän päivääsi täältä Hämeestä, missä aamulla oli pakkasta melkein 24 astetta.

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, täälläkin on pakkasta 17,7 astetta ja lunta on tullut paljon. Tuntuu tosi kylmältä, kun on saanut käydä lämpimässä maassa. Mutta pian on kevät täälläkin! Mummi