sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Marian ilmestyspäivä.

Herra siunatkoon Sinun lepopäiväsi, rakas Lähimmäiseni! Tämä sunnuntai on Marian ilmestyspäivä. nyt tiedän, kuinka kaunis kevät Nasaretissa oli, kun enkeli ilmestyi Marialle ja kertoi, että Jumala on valinnut Marian Jumalan Pojan äidiksi.

Niin enkeli sanoi hänelle: "Älä pelkää Maria, sillä sinä olet saanut armon Jumalan edessä. Ja katso, sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus. Hän on oleva suuri ja hänet pitää kutsuttaman Korkeimman Pojaksi, ja Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä valtaistuimen, ja hän on oleva Jaakobin huoneen kuningas iankaikkisesti, ja hänen valtakunnallansa ei pidä loppua oleman." Luukas 1:30-33. Jumala oli jo valmistanut Marian tähän tehtävään, sen todistaa Marian kiitosvirsi, jonka voimme lukea samasta luvusta. Maria, tämän päivän saarnan keskushenkilö, oli nöyrä Jumalan lapsi, joka heti hyväksyi Jumalan kutsun uuteen tehtävään ja alkoi kiittää siitä ja ylistää Jumalaansa: "Minun sieluni suuresti ylistää Herraa, ja minun henkeni riemuitsee Jumalasta, vapahtajastani;  sillä hän on katsonut palvelijattrensa alhaisuuteen. Katso tästedes kaikki sukupolvet ylistävät minua autuaaksi. Sillä Voimallinen on tehnyt minulle suuria ja hänen nimensä on pyhä ja hänen laupeutensa pysyy polvesta polveen niille, jotka häntä pelkäävät."

Eilen luonani kävi viisas mies, lapsenlapseni, joka pelasti minut monesta pulmastani. Hän jaksoi neuvoa pitkämielisesti vanhaa mummia, kiitos! Nyt kokeilen, saanko kuvan myrskystä, joka hetkessä nousi Genesaretin järvelle ja aallot nousivat hotellimme pihalle asti. Uskotaan, että Herra hoitaa meitäkin!

Tänä aamuna, 17.3.2013, rakkaudella Mummi.


1 kommentti:

Runoystävä kirjoitti...

Ihanaa nähdä myös kuvassa kertomaasi myrskyä. Kiitos!

Siunattua Marianpäivää!