lauantai 2. maaliskuuta 2013

Jeesus, pahan vallan voittaja.

Rakas Lähimmäiseni, huomisen, ensi sunnuntain, aihe on ajankohtainen tänä päivänä. Jeesus, pahan vallan voittaja. Oli mielenkiintoista lukea kaikki tekstit, valoitan löytöjäni Sinulle. Lue Sinäkin, niin saat omia löytöjäsi!

Psalmi 25: 11-25. Psalminkirjoittaja tuntee Jumalan, mutta kokee turvattomuutta vihollisen kiusatessa. Hän rukoilee: "Suojele minut ja pelasta minut, älä hylkää minua, sinuun minä turvaudun." Onnellinen se ihminen, joka kulkee Jeesuksen seurassa ja uskoo Häneen!

Luukas 11: 14-23. Jeesus ajoi mykästä miehestä pahan hengen ja mies alkoi heti puhua. Kaikki ihmettelivät ja rupesivst väittelemään kenen voimalla Jeesus näitä teki. Jeesus sanoi: "Jokainen valtakunta, joka jakautuu ja taistelee itseänsä vastaan, tuhoutuu, ja talot sortuvat toinen toisensa päälle....Jos minä sitä vastoin ajan pahoja henkiä Jumalan sormella, silloinhan Jumalan valtakunta on tullut teidän luoksenne.....joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani kokoa, se hajottaa." Huomaamme, että Jumalan tahto on armo, rauha, rakkaus ja yhteys, mutta saatanan halu on särkeä ja hajoittaa.

Ef.5 1-11.Pitäkää siis Jumalaa esikuvananne, olettehan hänen rakkaita lapsiaan. Rakkaus ohjatkoon elämäänne, onhan Kristuskin rakastanut meitä ja antanut meidän tähtemme itsensä lahjaksi, hyvältä tuoksuvaksi uhriksi Jumalalle....Ennen tekin olitte pimeyttä, mutta nyt te loistatte Herran valoa. Eläkää valon lapsina! Valo kasvattaa hyvyyden oikeuden ja totuuden hedelmiä. Pyrkikää saamaan selville, mikä on Herran mielen mukaista. Älkää osallistuko pimeyden töihin; ne eivät kanna hedelmää. Tuokaa ne päivänvaloon."

Kiitos rakas Jeesus siitä, että Sinä olet ottanut meidät Isän lapsiksi ja iankaikkisen elämän perillisiksi. Kiitos siitä turvasta, että Jumalan lapsiin ei saatana ei pesi. Aamen.

Tänä aamuna, 2.3.2013, rakkaudella Mummi.

1 kommentti:

Runoystävä kirjoitti...

Kylläpä kirjoitat asiaa. Saamme olla turvassa vihollisen hyökkäyksiltä, kun olemme Jeesuksen veren puhdistamina joka hetki.

Siunausta sinulle kaikkiin vaiheisiisi!