keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Joulun rauha

Rakas Lähimmäiseni, kun herään puoli neljältä joulukuun viidenteentoista päivään, näen ikkunasta suloisen näkymän. Vaaleanpunaista taivasta vasten lepää lumihuurteinen talvimaisema, niin kuin juhlaan valmistautuneena. Kestääkö tämä luonnonrauha vielä yhdeksän päivää? Onko meillä näin täydellinen valkoinen joulu vuonna 2010?

Me odotamme joulua, me odotamme Vapahtajamme syntymäjuhlaa! Valmista, Herra, meidän sydämemme joulun iloon ja rauhaan. Älä anna meidän mennä mukaan joulun kiireeseen ja turhaan touhuun. Anna meidän valita tärkein, lepo Herrassa! Jeesus, joulun Herra, antaa meille kaikki synnit anteeksi ja tuo oikean joulurauhan ja yhteyden lähimmäisiin. Jouluna haluamme olla kaikkein lähimpien kanssa. Muistetaan, että Jeesus on yksi heistä. Hän tulee kaipaavaan sydämeen. Hän valmistaa sydämen juhlaan. Kenenkään ei tarvitse olla yksin. Kun kutsut, Jeesus tulee. Hän tuo kotiin yhteyden ja joulurauhan!

Psalmista130 on yksi kolmannen adventin teksteistä, liitän tähän koko Psalmin: ”Syvyydestä minä huudan sinua, Herra. Herra, kuule minun ääneni, tarkatkoot sinun korvasi rukoustani. Jos Sinä, Herra, pidät mielessäsi synnit, Herra, kuka silloin kestää? Mutta sinun on armo, sinä annat anteeksi, että me eläisimme sinun pelossasi. Minä odotan sinua, Herra, odotan sinua koko sielustani ja panen toivoni sinun sanaasi. Minä odotan Herraa kuin vartijat aamua, hartaammin kuin vartijat aamua. Israel, pane toivosi Herraan! Hänen armonsa on runsas, hän voi sinut lunastaa. Hän lunastaa Israelin kaikista sen synneistä.”

Siinä on lupaus Israelille! Ja siinä on lupaus meille kaikille, jotka elämme tänä päivänä. Kutsutaan Jeesus elämäämme. Etsitään Herraa, kun hänet vielä voi löytää, huudetaan Häntä avuksi, kun Hän on lähellä! Hyvää joulunodotusta Sinulle, Lähimmäiseni! Herra siunatkoon joulusi!

Tänä aamuna, 15.12.2010, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Hei rakas kultainen ystävä!
Me odotamme Vapahtajamme syntymäjuhlaa.
Kiitos Jeesus, kun olet antanut syntimme anteeksi.
Olen käynyt täällä miltei päivittäin,kiitos Mummi teksteistäsi,ne lohduttavat!
Hän lunastaa myös Israelin!
Hyvää ja siunattua Joulunaikaa!

mummi kirjoitti...

Joulurauhaa myös Sinulle, rakas ystävä ja perhekunnallesi. Iloitaan Vapahtajan juhlassa ja otetaan vastaan rakkautta toisiltamme. Kaikille lukijoilleni Vapahtajan siunaamaa joulua ja uutta vuotta! Mummi