keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Jumalaa kiitän ja ylistän!

Rakas Lähimmäiseni, Herään kello neljä. Ilo on sydämessä. Mieheni on päässyt kotiin. Olemme nukkuneet hyvin. Nyt elämä on opettelemista, taipumista vielä hitaampaan kiiruhtamiseen. Mutta me haluamme sen oppia yhdessä, kun Herra on kanssamme!

Kun avaan Raamatun, avautuu psalmi 33. Kirjaan Sinullekin siitä muutamia jakeita: ”Riemuitkaa Herrasta, te vanhurskaat, oikeamieliset, ylistäkää häntä! Kiittäkää Herraa lyyran sävelillä, näppäilkää harppujen kymmentä kieltä. Virittäkää hänelle uusi laulu, soittakaa kauniisti, huutakaa riemunne julki. Herran sana on tosi ja varma. Hän on uskollinen ja osoittaa sen teoissaan. Hän tahtoo oikeutta ja vanhurskautta, hänen uskollisuutensa täyttää maan. Hän on sanallaan luonut taivaat, suunsa henkäyksellä tähtien joukot. Kuin leiliin hän on koonnut meren vedet ja varastoihinsa syvyyden virrat.
Taivaastaan Herra katsoo meitä, hän näkee kaikki ihmislapset. Korkeudestaan hän valvoo maata, kaikkia, jotka siinä asuvat, joiden sydämen hän itse on luonut, joiden teot hän kaikki tuntee. Ei voita kuningas väkensä voimalla, ei sankari selviydy omin avuin. Pettävä on hevonen pelastajaksi, sen voima ei vie turvaan. Mutta Herran silmä on niiden yllä, jotka palvelevat häntä ja luottavat hänen uskollisuuteensa. Hän pelastaa heidät kuoleman vaaroista ja auttaa nälkävuosien yli. Me odotamme hartaasti Herraa, hän on meidän turvamme ja kilpemme. Hän on meidän sydämemme ilo, hänen pyhään nimeensä me luotamme. Herra tue meitä uskollisesti, kun me panemme toivomme sinuun.”

Psalminkirjoittaja on sanonut samat tunnot, jotka tänään täyttävät mieleni. Rukous: ”Herra tue meitä uskollisesti, kun panemme toivomme sinuun, on varmaan Sinunkin rukouksesi. Ilman Jumalan tukea, emme kestä! Ilman Hänen rakkauttaan näännymme.
Jos haluat ”Mummin runokirjan” joululukemiseksi, saat sen kympillä. Ota yhteyttä: airiinkeri@gmail.com. Toivotan Jumalan siunaamaa joulunodotusta Sinulle!

Tänä aamuna, 8.12 2010, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Terttumarja kirjoitti...

Hienoa että saatte olla taas yhdessä.
Kiitokset hyvistä kirjoituksista.

mummi kirjoitti...

Kiitos Rosina, myötäelämisestä! Herra siunatkoon Teidänkin perheen joulunajan, rukoilee Mummi