sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Kiitosmielellä

Hyvää huomenta rakas Lähimmäiseni! Tänä aamuna, niin kuin monina muinakin aamuina pakkanen on paukkunut. Nyt mittarissa on -14.9. Luntakin on tullut jo niin paljon, että lapset pääsevät kelkkamäkeen. Luoja on pukenut puut juhla-asuun jo monena päivänä. Auringon leikki huurteisissa puissa on suuri ilo silmälle. Sitä voi verrata musiikkielämykseen. Kiitos Taivaan Isälle ilmaisista taidenautinnoista!

Olen saanut pitää miestäni kotona kokonaisen vuorokauden. On ollut hyvä huomata, että hänen toipumisensa on sujunut hyvin. Voimme pian alkaa elää yhdessä niin kuin ennen. Kiitos Jumalalle ja kiitos esirukoilijoille!

Ystävien tuki ja muistaminen on ollut lämmittävä kokemus. On tuntenut suuren lämpimän rukouspilven kannattavan meitä molempia. On tuntenut Isän käden turvan kaiken hädän ja ahdistuksen yläpuolella: ”Olkaa turvallisella mielellä, Minä sen teen!” Kuinka jaksaa ihminen, jolla ei ole turvaa Jumalassa, kohdata sairauden tuomat taakat? Jumala, meidän Taivaallinen Isämme, on turvannut meidän tulevaisuutemme Jeesuksen pelastustyössä. Saamme elää täällä kaikki päivämme Isän hyvissä käsissä ja tiedämme pääsevämme Isän luo täältä lähdettyämme. Kiitetään Hyvää Jumalaa tästä turvallisuudesta!

Kiitos nyt Herran! Hän korkein on kuninkahamme. Pyhänä soikohon nimensä veisatessamme. Oi kristityt, hartaalla mielellä nyt soikohon hallelujamme! Kiitos nyt Herran! Hän kaiken on alku ja luoja. Siipeinsä varjossa meillä on turva ja suoja. Huomaatko sen, kuinka on uskollinen armon ja autuuden tuoja? Kiitos nyt Herran! Hän elämän meille on luonut. Hän terveen ruumiin ja mielen on lahjaksi suonut, myös sairaille, kaikille särkyneille turvan on sanassaan tuonut. Kiitos nyt Herran, kun nimeensä luottaa me saamme, eläissä kuollessa turvata Vapahtajaamme. Jeesus hän on, hänelle kaikukohon kiitos ja kunnia! Amen. Virsi 329: 1,2,3 ja 4.

Tänä aamuna, 5.12.2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Terttumarja kirjoitti...

Hienoa, että miehesi toipuu ja saatte nauttia yhdessäolosta.
Hyvää Joulun odotusta kummallekin!

Kirsti kirjoitti...

Jaksamista ja voimia sinulle. Siunausta!
Terveisin Kirsti2

Kirsti kirjoitti...

Ihanaa,kun olet saanut miehesi kotiin!
Kiitos Jumalalle!
Siunattua joulun odotusta!

Virren sanat ovat lohduttavat.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakkaat ystävät myötäelämisestä ja tuesta ja kaikista rukouksista! Sana sanoo meille:"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, minä en pelkäisi mitään pahaa, sillä Sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat." Tämä on nyt nähty. Jumala salli tämän koettelemuksen meille, mutta se on vain lähentänyt meitä ja auttanut taistelemaan, että Herra voi antaa meille vielä yhteisiä päiviä, kun uskomme Hänen voimaansa ja kiitämme Hänen Paimensauvansa hyvästä ohjauksesta. Hyvää itsenäisyyspäivää! Mummi