maanantai 6. joulukuuta 2010

Kiitos Isänmaasta!

Rakas Lähimmäiseni! Heräämme rakkaan kotimaamme itsenäisyyspäivän aamuun. On kiitosmieli! On turvallista lähteä päivän askareisiin, mikään ei uhkaa. On turvallista uskoa Pyhään Jumalaan, kukaan ei vainoa. On vapaus viettää joulu omassa kodissaan, tai lentää ulkomaille. On vapaus! Tänään muistamme niitä miehiä ja naisia, jotka meille tämän vapauden ovat taistelleet. Vapautemme hinta on ollut niin suuri, ettei sitä voi sanoiksi pukea. Oma veljenikin antoi nuoren elämänsä isänmaansa puolesta. Kiitämme heitä kaikkia, jotka tämän vapauden ovat meille taanneet!

Kiitämme hyvää Jumalaa, että Hän varjeli maamme rajat! Kiitämme Häntä, että Hän oli läsnä miestemme kuolinkamppailussa. Hän lohdutti surevia ja oli haavoittuneiden parantaja ja tuki heitä heidän sairasvuoteillaan. Kiitämme Jumalaa, että Hän yhdisti maamme yhdeksi ja kuuli kaikki rukoukset ja vastasi niihin tuomalla apunsa ja voimaansa. Silloin koko kansa oli yhtä, presidentistä pieniin lapsiin asti. Tiedettiin, että omat voimat eivät riitä, piti huutaa apua Jumalalta, joka voimallaan johdattaa ja auttaa!

Kiitämme Jumalaa tästä kauniista maasta, jossa Jumalan luomistyö on parhaimmillaan nähtävissä. Kiitämme Jumalaa vuodenajoista, jotka antavat meille iloa, mutta myös monenlaista vastustusta. Auta, Herra, ettei kenenkään tarvitse kärsiä kylmyydestä. Auta meitä auttamaan kansalaisiamme. Auta meitä antamaan ruokaa niille, joilla on nälkä. Auta meitä näkemään sisarien ja veljien hätä ja tuska, ja menemään rinnalle auttamaan ja lohduttamaan. Anna meille nyt hyvinvoinnin keskelläkin kyky olla yhtä! Yhdistä päättäjätkin ajattelemaan kaikessa maamme parasta ja taltuta turhat riidat! Kiitos, Herra, että voimallasi ohjaat ja rakastat!

”Oi Herra, käy sä siunaamaan nää rannat rakkaan synnyinmaan. Suo aina rauha suloinen ja estä sota verinen." Virsi 577:5

Tänä aamuna, 6.12.2010, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Rakas Mummi, tulen mukaan rukousrintamaan Suomen ja kansan puolesta.

Taivaan Isälle kiitos, että miehesi on nyt kotona ja saatte yhdessä viettää adventin aikaa!
Siunausta ja Taivaan Isän täysihoitoa teille molemmille!

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Nurkkalintu, rukoilijoita tarvitaan. Me, jotka uskomme Jumalaan, voimme liikuttaa Jumalan kättä. Hän kuulee, kun yhdessä pyydämme! Ilotsemme siitä, että Jumala on nostanut mieheni voimattomuuden suosta. Hän liikkuu jo tukevasti ja elää kanssani niin kuin ennenkin. Herra on voimallinen ja väkevä. Kiitos esirukouksista! Mummi