perjantai 31. joulukuuta 2010

Jumala kosketti

Rakas Lähimmäiseni, herään uudenvuodenaattoon nukuttuani kuusi tuntia! Kiitos Jumalalle, tämä on armoa, nukkua näin monta tuntia yhteen menoon! Eilen tuli elämääni pitkästä aikaa toivo ja ilo! Sain keskustella mieheni kanssa toista tuntia. Itkin koko ajan ilosta!

Kun menin mieheni luo ja sanoin kuuletko, rakas, että olen tullut luoksesi. hänen jalkansa heilahti. Kysyin: ”Ilmoititko jalallasi, että kuulet kun puhun?” Hän heilautti jalkaansa. Niin aloin kysellä häneltä, muistatko sen ja sen asian, mieluisia asioita viisikymmenvuotiselta taipaleelta. Hän heilautti jalkaansa vastaukseksi. Olin suunniltani ilosta! Kun kysyin tunteeko hän, kun pidän häntä kädestä, ei vastausta. Otin pöydältä jotain voidetta ja aloin hieroa hänen jalkojaan. Kerroin, että voitelen jalkasi Nardus- voiteella, niin kuin Jeesuksenkin jalat voideltiin. Mieheni piti siitä selvästi ja hyväili jaloillaan käsiäni. Kysyin muistatko, Teuvo, sen päivän 1995, kun löysit Jeesuksen omaksi Vapahtajaksesi. Sinä päivänä Jumala paransi astmani Vaasan kirkossa ja Sinä ihmettelit Jumalan voimaa. Hän heilautti jalkaansa. ”Ajattele, rakas, me olemme saaneet rukoilla jo viisitoista vuotta joka ainoa aamu siunausta elämäämme ja rakkaittemme, ystävien ja lähimmäisten elämään, se on ollut suuri siunaus meille”, iloitsin ja mies heilutti jalkaansa. Oli suuri ilo kokea tämä yhteys ”tajuttoman” mieheni kanssa! Kiitin häntä kaikesta ja kerroin, että rakastan häntä, kerroin, että pojatkin rakastavat ja ystävät muistavat rukouksin, ja Jeesus rakastaa eniten. Iltapäivällä, kun menin hänen luokseen, pyysin: ” Purista, rakas, kättäni.” Ihme tapahtui, hän puristi kättäni ja toinenkin käsi puristi. Kiitos Jumalalle! Hänelle ei mikään ole mahdotonta! Pyysimme yhdessä, että Jumala voi parantaa myös Teuvon keuhkot täysin terveeksi, niin kuin Hän paransi minut yhdessä hetkessä 1995, että voimme elää vielä yhdessä omassa kodissamme, jos se on Jumalan tahto.

Kun kerroin pojallemme Jarille tästä iloisesta kohtaamisesta, hän sai Herralta sanan Raamatusta. 2 Kor. 1: 8-11. Lue, rakas ystävä, tämä Sana ja kiitä kanssani elävää, toimivaa ja rakastavaa Jumalaa!
Tänä aamuna, 31.12.2010, rakkaudella Mummi

6 kommenttia:

Maaria Perälä kirjoitti...

Olipa hyvä uutinen tänä aamuna! On todella aihetta kiittää.

Kirsti kirjoitti...

On tapahtunut hyvä käänne!
Poikasi on saanut ihmeellisen Raamatun kohdan. Jumalan sana ja lupaukset ovat ihmeellisiä! Kiitos Jumalalle.
Olet ollut kovilla miehesi rinnalla. En tiedä mitkä tunteesi ovat olleet mutta olet voinut varmasti vain jäädä Jumalan varaan. Niin olet kertonutkin postauksissasi.
Mielestäni ei ole helppoa luottaa siihen että Jumala tekee oikein. Näinhän se on että hän tekee aina oikein. Itselleni se ei ole helppoa.
Voimia ja siunausta sinulle.
Terveisin Kirsti2

Terttumarja kirjoitti...

Niin kauan kun on elämää, on myös toivoa.
Toivorikasta Uutta Vuotta 2011 sinulle ja miehellesi!

pau kirjoitti...

Halleluja! Oli ihana sana, minkä Jari sai tilanteeseen. Kiitos Jumalalle tuosta miehesi jalan ja käden liikkumisesta. Jumalan armoa se on. Sitä saamme pyytää jatkossakin, itsekunkin elämään.
Herra olkoon teidän koko perhekunnan kanssa.
Rakkain terveisin ja rukouksin kiittäen!

Kirsti kirjoitti...

Ylistetty olkoon Jumalamme armo ja rakkaus,kiitos Jumalalle, Hänelle on kaikki mahdollista!
Siunausta vuodelle 2011!

mummi kirjoitti...

Rakkaat ystävät, jotka muistatte meitä. Herra Teidät palkitkoon. Olette aarre väsyneille Jumalan lapsille! Tänään on kiitosmieli! Kuume on poissa, keuhkot paremmat ja toivo elää. Herra voi näyttää ihmeensä Teuvon elämässä. Lääkäri ei antanut vielä eilen toivoa, mutta minussa heräsi toivo silloin, kun huomasin Teuvon ymmärtävän kaiken. JUmalalle mikään ei ole mahdotonta. Teuvo on hänen kädessään, me odotamme mitä Kaikkivaltias , elävä ja toimiva Jumala tekee! Hyvää uutta vuotta Sinulle, rakas ystävä! Mummi