maanantai 24. tammikuuta 2011

Jeesuksen siunaus

Kiitos, Jumalani, hyvin nukutusta yöstä! Herään vasta kello viisi. Silmäni saavat levätä lumivalkoisessa maisemassa, kun menen ulko-ovelle. Elän vielä eilisessä Jeesuksen antamassa siunauksessa.

Kun avaan Raamatun, silmiini osuu ympäröity jae sananlaskujen kirjan kahdeksannestatoista luvusta. Jae 4 kuulu näin: ”Syviä vesiä ovat sanat miehen suusta, ovat virtaava puro ja viisauden lähde.” Minulle vanhalle naiselle oli iso ilo kuunnella nuoren papin saarnaa eilen illalla. Markus Pöyry sai elämään Toisen kuninkaankirjan tekstin, jossa Jeesus herättää uskon kuninkaan sotapäällikköön Naeman syyrialaiseen, pakanakansan sotapäällikköön ja hän toi tekstin meidän jokapäiväiseen elämäämme. Jumalan sana on elävän veden lähde, sen koin saarnaa kuunnellessani. Saarnassa kuulimme, kuinka Jumala toimii. Hän tuo kopean ihmisen alemmaksi ylhäisyydestään voidakseen koskettaa häntä. Kuinka suuria mekin luulemme itsestämme? Huomaammeko sen, että Jumala haluaisi koskettaa meitä, jos tulisimme alemmaksi. 1 Piet. 5:6 sanoo: ”Samoin te, nuoremmat, olkaa vanhemmillenne alamaiset ja pukeutukaa kaikkeen keskinäiseen nöyryyteen, sillä Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon. Nöyrtykää siis Jumalan väkevän käden alle, että hän ajallansa teidät korottaisi, ja heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen.”

Messussa sain puhdistua Jeesuksen ruumiin ja veren nautittuani, ja sain nukahtaa sydän kiitosta täynnä tietoisena siitä, että Kolmiyhteinen Jumala pitää meistä huolen Jeesuksen armotyön tähden.

Tänä aamuna, 24.1. 2011, rakkaudella Mummi

8 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Oi, miten minun tietäni johdatettiinkaan löytämään tänne luoksesi!
Jumala haluaa kohdata meitä ihmisiä. On totta, että monen kovan kuoren sisällä on piilossa ihminen, joka kaipaisi Jumalan kosketusta ja rakkautta. Nöyristymisen kautta Hän pääsee lähemmäs meitä.
Itse virvoituin eilen Sanan äärellä myös.
Mukava oli lukea ajatuksiasi kuulemastasi. Olen itse yrittänyt oppia lukemaan Raamattua niin, että pyydän Herran avaavan sanaansa.
Siunausta viikkoosi!

mummi kirjoitti...

Rakas Tinttarus, tervetuloa lukijakseni. Iloitsen kommentistasi. Voimme rukoilla, että Jumala ohjaa meitä jättämään itsemme tyhjänä Hänen hoitoonsa ja täyttämään meidät Pyhällä Hengellä, joka opettaa meille kaiken, myös nöyryyden ja avaa Raamatun sanan ravinnoksemme. Ole siunettu, uusi ystäväni! Mummi

pau kirjoitti...

Ihan samoja ajatuksia sunnuntain saarnasta. Virvoituksen lähteellä saimme olla!
Iloa Herrassa, rakas sisar!

mummi kirjoitti...

Rakas Paula,Herra hoitakoon Aria ja Sinua runsaalla levolla. Herra on hyvä, Hän antaa meille elävää leipää ja elävää vettä Sanansa kautta. Kiitetään! Mummi

mummi kirjoitti...

Tervetuloa uusi jäsen lukijakseni! Tämä kone on siitä ihmeellinen, että se kääntää tekstit kullekin kielelle. Siksi on mahdollista, että Sinäkin uusi lukijani, jonka kansallisuutta en edes tiedä, voit seurata kirjoituksiani. Herra siunatkoon sinua! Mummi

Kirsti kirjoitti...

Rakas mummi, sisareni Herrassa!
Täällä blogissasi saan nauttia Sanan lähteestä,käyn miltei päivittäin täällä.
Miulla on jatkuvasti tuskaisia öitö,sinä tiedätkin sen. Mieheni odottaa minun paranevan,hän on saanut Jumalalta lupauksen siitä.
Hän etsii Jumalaa ja lukee paljon Raamattua.
Minulle on käynyt joskus niin,että luulin olevani "jotain enemmän, tai tiedän enmmän" Sain Jumalan armosta huomata,että oppimista on jatkuvasti.
"Nöyrtykää siis Jumalan väkevän käden alle,että hän ajallansa teidät korottaisi,ja heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä,sillä hän pitää teistä huolen."
Kun täytymme Pyhällä Hengellä, hän avaa Sanaa meille.

Siunausta mummi sinulle ja rakkaallesi!

Kirsti kirjoitti...

Hän on venäläinen,uusi lukijasi,ainakin venäjänkielinen.
Hän on myös minun lukijani.
Siunauksin:Kirsti

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, hyvä kun varmistit minulle kansalaisuuden. Kirjoitin jo toiselle uudelle lukijalleni ja uskalsin sanoa häntä venäläiseksi. Eikö ole ihanaa, kun kone kääntää tekstin heidän kielelleen. Voimme olla suurena Jumalan perheenä yhteydessä eri maiden kansalaiset. Nyt meillä on yhteisiä ystäviä.Mummi