tiistai 11. tammikuuta 2011

Toivo Jumalassa

Rakas Lähimmäiseni, nyt ovat taas ne aamuyön tunnit, jolloin Herra on herättänyt lepäämään kanssaan Sanan lupauksissa. Ajatukset ovat kuitenkin rakkaan mieheni luona. Auttaisin, jos pystyisin hänen keuhkojaan vapautumaan keuhkokuumeen kurimuksesta. Siksi huudan Jumalan korvaan: ”Sinä, Isä, Kaikkivaltias, Pyhä Jumala, kosketa Teuvon keuhkoja niin kuin kosketit minun keuhkojani silloin Vaasan kirkossa. Sinun kosketuksesi parantaa hetkessä! Jumala, näytä voimasi kaikille meille, jotka Teuvoa olemme rukouksin kantaneet! Herätä meidät näkemään Sinun voimasi ja kunniasi!

Sinun voimasi ja kunniasi näkyy siinäkin, että olet ottanut meidät omiksesi, Pyhä Jumala. Suuren ihmeesi olet näyttänyt meille kadotukseen tuomituille. Olet kutsunut meidät rakkaan Poikasi armohoitoon. Olet ottanut meidät lapsiksesi ja perillisiksesi. Olet antanut meille iankaikkisen elämän toivon! Sen vuoksi saan olla tänään turvallisella mielellä ja saan sanoa Sinulle: ”Tapahtukoon Sinun tahtosi, Pyhä Jumala. Minun rakkaani lepää Sinun sylissäsi. Hän on Sinun lapsesi, tiedän, että rakastat häntä iankaikkisella rakkaudella, hoida Sinä, Pyhä Jumala, häntä tahtomallasi tavalla.”

Ensimmäisen viikon epätoivo purkautui runoksi: ”Herra, Sinä otit hänet minulta. Miksi veit niin kauaksi, etteivät katseet kohtaa, eikä käsi purista. Herra, ota pois tämä tuska!

Nyt katseet ovat kohdanneet ja käsi on puristanut, kiitos Sinulle Jumalani!

Tänä aamuna, 11.1.2011, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

pau kirjoitti...

Rukouksin, ystävä, eteenpäin! Tänään katsoimme Arin kanssa uusinnan seiskateeveeltä: eilisiltana Suomen uskovat on haastettu rukoilemaan ja mahdollisesti paastoamaan kansamme puolesta. Sitä jatketaan 10.2. asti. Monet rukousryhmät ja yksityiset, jopa seurakunnat olivat ilmoittautuneet ja luvanneet rukoilla.
Mekin tämän palstan lukijat varmasti yhdymme tuohon rukousjoukkoon.
Siinä ohjelmassa toistettiin myös monta kertaa: Jumalalle ei mikään ole mahdotonta!
Sen me uskomme ja uskon varassa käymme eteenpäin.
Jeesus kanssanne, rakkaat ystävät!

mummi kirjoitti...

Paula rakas, Jumalalle mikään ei ole mahdotonta. Tässä uskossa yhdymme kaikki rukoukseen kansamme ja kaupunkimme puolesta ja ja jatkamme sitä niin kauan kuin elämme, koska Kaikki on Jumalan kädessä. Hän kuulee rukoukset, suuret ja pienet, Hän kuulee huokauksetkin. Hänelle kunnia ja kiitos! Herra siunatkoon Sinua, Paula, ja perhettäsi! Mummi