sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Tule Jeesuksen luo

Rakas Lähimmäiseni, kirjoitan muutaman sanan ja yhden virren Sinulle jumalanpalveluksen jälkeen, koska Jumala kehottaa sen tekemään.

Kuuntelin konfirmaatiojumalanpalveluksen Vaasan kirkosta. Tulin siunatuksi. Kuinka elävästi tuli mieleeni oma rippi-juhlani. Muistan, kuinka vähäiseksi jäi upean rippileirini anti, vaikka kuulin evankeliumin ja kuulin selvästi Jumalan kutsun jonain hetkenä siellä. Kehotan Sinua, rakas konfirmoitu jäämään Jeesuksen seuraan, lukemaan Raamattua ja rukoilemaan, mikä on Jumalan tahto Sinun elämässäsi. Usko, rakas ystävä, sitä lauluntekijää, joka sanoo: ”Tule Jeesuksen luo, tule nuorena, oi, hälle lahjaksi suo kevätpäiväsi koi.” Nuori elämäsi on turvattu, kun kuljet sen Jeesuksen seurassa, kehottaa mummi! Minä jätin ilosanoman Jeesuksesta rippileirin jälkeen. Jumala otti minut omakseen vasta, kun olin täysin voimaton, 40- vuotiaana. Kiitos Jumalani, että et unohtanut minua, vaan pelastit Jeesuksen armon kautta!

Virsi 510, joka laulettiin jumalanpalveluksessa, sekin puhutteli: ”Sinä, Jeesus ymmärrät parhaiten, kun katsot sydämeen, miten pelkään, valoa väistelen ja kaipaan pyhyyteen. Anna anteeksi, pese puhtaaksi, tee uudeksi kokonaan. Minä tahdon kuunnella ääntäsi, se kutsuu seuraamaan. Sinä, Jeesus, Mestari hiljainen, et vaatimuksiin vie. Tulet vastaan seuraasi pyytäen ja itse olet tie. Enkä leipää, laukkua, sauvaakaan saa turvaksi matkalle. Otan yhden askelen kerrallaan ja pääsen perille. Sinä, Jeesus, vallasta riisuuduit ja suostuit nöyryyteen. Isän tahdon täyttäen antauduit, maan kaikkeen köyhyyteen. Sido Jeesus nyt minut itseesi, suo usko ja rakkaus! Ota kaikki voimani käyttöösi, luo matkaan tarkoitus.”

Tänä lepopäivänä, 30.1.2011, rakkaudella Mummi

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista, että minäkin lauloin tuota laulua "Tule Jeesuksen luo, tule nuorena oi..." ihan ääneen tässä kotosalla. Ei kyllä ole nuoria paikalla :(
Et tainnut kuunnella kokoamaani ohjelmaa dein puolelta jp:n jälkeen?
Siunausta elämäänne. Terv. Anna-Liisa

sylvi kirjoitti...

Ihana laulu, laulamme sitä usein.
Olin tänään kirkossa, Suloseni piti Jumalanpalveluksen kun meidän pastorimme oli possa.
Sulo on Maallikkosaarnaaja, kävi Sleyn otosaarnaajakurssia Karkussa lähemmäs kymmenen vuotta sitten. Meillä on vain yksi suomalainen pappi ja hänkin tekee vain 75%. niin Puolisoni auttaa häntä.
Ihana kun saa olla Taivaan isän lapsena.
Kiitos sinulle siunausta elämääsi!

tinttarus kirjoitti...

Tuo virsi on yksi lempilauluistani.
Minäkin lopullisesti löysin Hänen luokseen vasta runsas kolme vuotta sitten, 45-vuotiaana.
Mieheni löysi Jeesuksen viime kesänä. LApsieni ja läheisteni puolesta rukoilen päivittäin. Nuorimmaisemme on vahva lapsenuskossaan.
Tänään olemme surreet yhdessä.
KOiramme, meille kaikille niin rakas ensi kuussa olisi ollut 5-vuotias. Kuoli aamulla.
Tyttöni sanoi: äiti, minä luulen, että Unski ehti tulla uskoon ennen kuin sydän pysähtyi ja pääsi koirien taivaaseen. Siellä on hyvä olla nyt.
Miten lohdullista.
Kunpa meistä ihmisistä mahdollisimman moni löytäisi Uskon kautta sen suuren rakkauden ja armon, joka meille tarjotaan Jeesuksen veressä.

Kiitos näistä sanoistasi!
Siunausta alkavaan viikkoosi!

Kirsti kirjoitti...

Hei mummi ystäväni
Olisi ihanimpaa tulla nuorena Jeesuksen luokse! Meidän lapsista kolme on tullut uskoon lapsena. Vuosi sitten yksi lapsista aikuisena sai pelastua,ja yksi ei ole vielä sisällä pelastuksessa.

Tämä virsi 510 on myös ihana,
opin sen nuorimmalta lapseltani,
kun hän pikku koululaisena oli oppinut sen koulussa.Halusin myös oppia sen ja nykyisin meillä on cd:llä myöskin tämä virsi.

Minulla on myös oma rippikouluaika mielessä,mutta siellä ei puhuttu ollenkaan,että Jeesus on tie Isän luokse.

Mutta nyt saan kiittää Jumalaa Jeesuksesta ja pelastuksesta.
Kiitos mummi,
olen rukoillut teidän puolestanne.
Ole siunattu Herran nimeen!

mummi kirjoitti...

Rakas Anna-Liisa, meillä oli Pyhän Hengen yhteys, kun samalla hetkellä tuo vanha laulu oli huulillamme. Teet hyviä ohjelmia, kiitos niistä! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, Te olette onnellisia, kun yhdessä käytte kirkossa ja miehesi kertoo ilosanomaa koko kirkolliselle ihmisiä. Olette siunattuja, onnittelen! Kiitos siunauksentoivotuksista ja rukouksista! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Tinttarus, Sinun vaimonvaelluksesi on ollut Jumalan mielen mukaista, kun miehesi tuli uskoon kolmen vuoden jälkeen. Minä sain rukoilla 21 vuotta, ja mieheni tuli uskoon heti, kun näki Jumalan voiman. Pyhä Henki kosketti ja parannuin pahasta astmasta hetkessä.Kiitos Jumalalle! Teillä on nyt suru, kun koira kuoli. Lohduttakaa toisianne! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti, olipa Sinulla köyhä rippikoulu, kun ei Jeesusta saarnattu. Hyvä, että sait tulla uskoon aikuisena ja olet saanut johdattaa lapsesi Jeesuksen luo. Kiitetään Jeesuksesta ja Hänen äärettömästä rakkaudestaan kaikkia ihmisiä kohtaan. Hän on meille kaikki. Lähdön hetkelläkin Hän on ainut turvamme! Mummi

kaisu marjatta kirjoitti...

täällä on varmaan uskovaisia, jotka armahtaa syntistäkin. olen niin kipee että pyydän vaan esirukousta.

en ole esittänyt uskovaista vaikka uskossa kyllä olenkin. se on niiku mun ja Jeesuksen tiedos.

Vaan nyt on niin krja olo. Jo neljä mänttiä päivää ja kuume jatkuu.

vanhat hyvän ajan keinot on kans tervetulleita, mutta kauppaan en jaksa lähteä.

kiitos ja siunausta, en jaksa ees lukua, mutta pistin seurantaan ja palaan kun jaksan ja jumala suo.

mummi kirjoitti...

Rakas Aikatherine, on hieno asia, että tunnustit tässä, että Jeesus on Herrasi. Hän on Sinun Vapahtajasi ja on Sinun kanssasi kaikki päivät maailman loppuun asti. Jeesus armahtaa jokaisen, joka tunnustaa syntinsä. Isä koskettakoon Sinua Pyhän Hengen kanssa niin, että saat tulla terveeksi flunssastasi. Isä siunatkoon päiväsi! Mummi