torstai 21. kesäkuuta 2012

Ilosanoma Jeesuksesta uudistaa sydämemme.


Rakas Lähimmäiseni, aamuhartaudessa puhutiin vanhuksista ja hyvinvointiyhteiskunnasta. Tuli ankea, toivoton mieli. Tänä aamuna Jeesus sanoi minulle rohkaisevan sanan, kun avasin Raamatun, ojennan sen sinullekin: "Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus, mutta olkaa turvallisella mielellä, minä olen voittanut maailman." Joh. 16:33.

Ilosanoma Jeesuksesta on julistettu kaikille ja kaikenikäisille. Kun otat Jeesuksen vastaan, Hän elää kanssasi kaikessa. Hän antaa sinulle Jumalan lapsen oikeudet. Hän antaa sinulle puolustajan Pyhän Hengen. Jeesus rakastaa Sinua, vaikka ihmiset eivät jaksa ja ehdi. Hän antaa sinulle tulevaisuuden ja toivon rakastavan Isän yhteydessä täällä ja iankaikkisuudessa. Jeesus elää sydämessä! Hän antaa sisäisen rauhan. Valitaan Jeesus tänään. Hän on voittanut maailman!

Turvallista ja hyvää juhannusta Sinulle, rakas lukijani! Muistetaan, että juhannus on Johannes Kastajan juhla. Hän julistaa meille voimallisesti Jeesusta. Kirjaan tähän  Sanan ajan rukouksen: "Herra, meidän Luojamme. Suloisen suven keskellä iloitsemme ja riemuitsemme sinun luomistyöstäsi. Kiitos luonnon kauneudesta ja uuden elämän ihmeestä, jota saamme hämmästellen seurata. Avaa sydämemme ottamaan vastaan se parannussanoma, jota Johannes Kastaja meille julistaa. Anna sen johtaa meitä Jeesuksen, Jumalan Karitsan, luo, joka ottaa pois maailman synnin. Kiitos, että tämä ilosanoma uudistaa sydämemme."

Tänä aamuna, 21.6.2012, rakkaudella Mummi.

7 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Kiitos, Mummi, tämän aamun sanasta! Nuo vasikat ovat aivan ihania ja kertovat omalla tavallaan siitä kauniista, jota Jumala on luonut iloksemme.
Toivotan Sinulle oikein siunattua juhannusta, Johannes Kastajan juhlaa. Rukoillaan yhdessä kaikkien juhannuksenviettäjien puolesta.
Lämpimin terveisin,
Runoystäväsi

Terttumarja kirjoitti...

Hyvää Juhannuksen aikaa toivottelen sinulle, mummi!
Kiitokset rohkaisevista sanoista, "olkaa turvallisella mielellä".
Ihminen on vain ihminen, ja usein unohtaa luottaa Jeesuksen sanoihin.

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, Sinä kauniin luonnon keskellä asustaja, iloitset vasikoista! Eivätkö ne todistakin ihanasti syntymän ihmeestä tänään. Kiitetään meitä rakastavaa Jumalaa! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Rosina, Jeesus on meille elämä ja autuus! Iloitaan siitä! Mummi

sylvi kirjoitti...

Sen suven suloisuutta..j.n e.
Kiitos sinulle ja oikein siunausrikasta keskikesän juhannusjuhlaa,Johanneskastajan päivää.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, Herra ravitkoon runsaasti armollaan meitä kaikkia. Kiitos, että olet! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

siunausta ja paljon hyviä taivaallisia hetkiä ja kiitos mielen olkoon meidän voitto ja Herran rakkaus on täydellinen ja antaa maille levon javastauksia rukouksiin,terveisin keijo södertälje