torstai 14. kesäkuuta 2012

Jumalan johdatus.

Rakas Lähimmäiseni, torsaipäiväni alkaa kello neljä kiitoksella. Jumala on johdattanut minulle ystävän, jolla on hyvä maku ja taitavat kädet. Olen saanut uuden keittiön! Kun kohtasin tämän ystävän, hän kysyi, tiedätkö jonkun henkilön, joka tarvitsee korjausapua? Minähän se olin. Keittiön 43 vuotta vanha korkkimatto oli rikki ja hankala pitää puhtaana. Tänään on uusi, helpompi aika koittanut mummin keittiöön! Iloitsen hyvän Jumalan johdatuksesta!

Uskotko Sinä, Lähimmäiseni Jumalan johdatukseen? Minä näen Pyhän Hengen johdatusta elämässäni päivittäin. Yllättäen kohtaan ihmisen. Se kohtaaminen voi muuttaa koko päivän sisällön. Johonkin pulmaan tulee yllättävä apu tai voin minäkin auttaa tarpeessa olevaa. Elämä on vuorovaikutusta. Jeesuksen kautta meillä on yhteys Jumalaan. Kun viemme asiamme ja tarpeemme Jumalalle, "Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella meitä kaikilla teillämme" tai johdattaa meitä Pyhän Hengen kanssa siellä missä kuljemme. Puhutaan  asiamme Isälle, Hänellä on meitä kohtaan hyvä tahto!

Virsi 388 on pyyntörukous Jeesukselle, että Hän ohjaisi meidät Isän luo ja Hänen hoitoonsa tässä elämässä ja tulevassa. Laulathan sen kanssani: "Jeesus johdata tiemme kulkua. Auta, että kiiruhdamme, jälkiäsi noudatamme. Kätes meille suo, ohjaa Isän luo. Alla kyynelten, Jeesus, pyytelen, etten turhaan valittaisi, enkä tieltäs poikkeaisi. Koetusten tie luokses, Herra, vie. Murheen alhossa ole turvana, että armos vahvistaisi, kestävyyteen totuttaisi. Nosta mieleni määränpäähäni. Johda matkani, rakas Herrani. Saata rauhaan ahdingoista, esteet viimeisetkin poista. Avaa ovesi, päästä lepoosi."

Tänä aamuna, 14.6.2012, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos lauluseurata.
Siunattua johdatusta tähänkin päivääsi.

mummi kirjoitti...

Kiitos Sylvi yhteislaulusta! Jokaiselle lukijalleni toivotan Isän johdatusta ja hoitoa! Mummi