keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kiitos on siunauksen siemen.


Rakas Lähimmäiseni, Joka aamu on armo uus, joka aamu on kukka uus auennut silmiesi iloksi! Oletko huomannut nämä kiitoksenaiheet? Oletko huomannut, kuinka hyvä ja rakastava meidän Taivaallinen Isämme on?

Näinä päivinä olen huomannut, kuinka ihmeellisellä tavalla Herra hoitaa ihmistä, joka käy rukoukseen Hänen eteensä. Katse nousee itsestä Jeesukseen. Puristava taakka rinnassa hellittää ja mieleen nousee tapa, jolla pääsee toivottomuuden suosta. Herra nostaa liikkeelle, näkemään heräävän luonnon ihmeitä. Hän nostaa yllättäviä tapoja auttaa itseään ja antaa toivon: "Minä selviän tästä ahdingosta!" Lähimmäiseni, kokeilepa rukousta, saat uuden voiman!

Paavalin todistus Jumalasta sopii tähän kohtaan: "Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo joudu häpeään." Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat. Sillä, "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu." Room. 10:11-13.

Rakas Jumala, kutsu meidät kaikki rukoukseen kasvojesi eteen. Ojenna meille uutta luovat lahjasi ja anna viisautta selvitä vaikeista asioista. Herra, opeta meitä kiittämään Sinua jo tänään, että opimme luottamaan Sinun mahdollisuuksiisi! Olemmehan nähneet, että kiitos on siunauksen siemen. Ole ylistetty, Isä, Poika ja Pyhä Henki! Kiitos avustasi tänäänkin! Aamen.

Tänä aamuna, 6.6.2012, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Taivaan Isän on hyvä kaikille.
Hän antaa aurinkonsa paistaa niin hyville kuin pahoillekin.

Paljon on lapsella aihetta kiittää.
Kiitos taas rukouksesta.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, kiitosaiheita on paljon, luonto tuhlaa värejä ja kauneutta! Herra on hyvä! Mummi