torstai 28. kesäkuuta 2012

Jumala on!


Rakas Lähimmäiseni, kun heräsin unestani, kuulin sanat: "Jumala on." Tulin hyvin iloiseksi! Pyhä Henki, muistuttaa minua, arkeeni uppoutunutta, että kerron tänään Sinulle, että Jumala on. Kun avaan päivän mannan, Lutherin evään, siellä Jumala sanoo, että jotkut luulevat minun kuolleen.

Minä tiedän, että Jumala on! Hän on elävä, kolmiyhteinen Jumala, joka on ilmoittanut itsensä Raamatussa. Hän kertoo siitä, kuinka Hän on ohjannut omaisuuskansaansa Israelia, ja kuinka Jeesus, Vapahtajamme,kutsuu ja ohjaa meitä, seuraajiaan, joka päivä elämän arjessa Pyhän Hengen kanssa.

Suurin ihme tässä maailmassa mielestäni on se, että Kolmiyhteinen Jumala, Isä, Poika ja Pyhä Henki rakastaa ihmistä niin paljon, että Hän elää kutsumansa ihmisen kanssa kaikki päivät, hyvät ja huonot päivät, auttaa ja armahtaa ja antaa elämän ja autuuden. Jumala rakasti meitä niin paljon, että lähetti ainoan Poikansa maailmaan lunastamaan meidät Golgatan ristillä Isän lapsiksi ja voittamaan kuoleman, että me saamme elää iankaikkisesti. Jumala tiesi, mitä tekoa me olemme. Hän näki sen jo kaitsiessaan kansaansa Israelia, siksi Hän lähetti Pyhän Hengen sydämeemme "henkilökohtaiseksi avustajaksi". Pyhä Henki opettaa meille kaiken Jumalasta. Hän tiedottaa, mitä Jumala meiltä odottaa, kuulkaamme Häntä!

Ilo nostaa Psalmin 103, "Kiitä Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on, hänen pyhää nimeänsä. Kiitä Herraa minun sieluni, äläkä unhota, mitä hyvää  hän on sinulle tehnyt, hän joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi, joka lunastaa  sinun henkesi tuonelasta, ja kruunaa sinut armolla ja laupeudella, joka sinun halajamisesi tyydyttää hyvyydellään, niin että sinun nuoruutesi uudistuu kuin kotkan." Jatka tästä, rakas Lähimmäiseni! Kiitetään Herraa!

Tänä aamuna, rakkaudella, Mummi.

Ei kommentteja: