keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Johdata, Jeesus!


Rakas Lähimmäiseni, vuorisaarna on Jeesuksen puhe meille seuraajilleen. Se on elämänohje. Jeesus kertoo, mikä on Hänen tahtonsa, kuinka Hän haluaa meidän toisiimme suhtautuvan. Siitä löytyy aina uutta.

Tänä aamuna minulle nousi Matt. 7:1, vaikea läksy! "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi."  Minun piti tehdä parannusta, sillä raamattupiirissä moitin erään "Herran julkkiksen" ohjelmaa. "TV: ssä on sulkija, jos ei ohjelma miellytä", opastivat ystäväni. Anna, Herra, anteeksi, että tuomitsin!

Me ihmiset olemme erilaisia luonteiltamme. Jumala käyttää meitä sellaisina kuin me olemme. Toisen sanat ovat blogissakin runollisia, monin adjektiivein, toinen kirjoittaa asiaa, ilman lirkutuksia. On varaa, mistä valita. Kaikkea ei tarvitse lukea  eikä katsella.

Jeesus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti! Hänen tahtonsa on kirjoitettu Raamattuun. Anna, Isä se armo, että Sanaasi oikein kuulutamme, me kaikki erilaiset seuraajasi. Auta, ettemme ketään harhapoluille opastaisi. Sinun sanasi on totuus!

"Totuuden Henki, johda sinä meitä etsiessämme valkeuden teitä. Työtämme ohjaa, meitä älä heitä, tietomme siunaa. Kristus on tiemme, valo sydäntemme, toivomme ainut, puhä totuutemme. Armosi, Jeesus, anna voimaksemme, uudista meidät. Anna nyt, Kristus, valos meille hohtaa, anna sen meitä, Isän kotiin johtaa. Jos mikä murhe meitä täällä kohtaa, voittamaan auta." Virsi 484, 1.3.4.

Tänä aamuna, 19.9.2012, rakkaudella Mummi.

6 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Aina löydämme uutta ja opettavaista pyhästä sanasta.
Emme ole kukaan täydellinen itsessämme, mutta Jeesuksessa olemme täydellisiä.
Siunausta päivääsi

Kuule ottaisitko poi tuo sanavahvistuksen, sillä tänne on niin vaikea päästä kommentoimaan. Blogissa on itsessään roskapostin puhdistaja, jotenka se on tarpeeton.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, minä en osaa ottaa pois mitään sanavahvistusta. Kuinka se tehdään? Osaatko neuvoa? mummi

kaisa jouppi kirjoitti...

Rakas Lilli

Tämä likka ei uskokkaan muuta kuin että olet vain TERVEESTI ARVOSTELLUT ohjelmaa.
Kyllä arvostelua pitää kestää ja sitä pitää saada tehdä!!!
Minun ei oikeastaan pitäisi puhua yhtikäs mitää seiskan ohjelmista, kun ne eivät näy meillä, mutta olen kuullut, että ko. kanavalta tulee monenmoista POISPANTAVAAKIN.
Katso sinä vaan kaikkia ohjelmia ja myös sano ääneen arvostelut. :D
Mottona olkoon: Älkäämme milloinkana purematta nielkö kaikkea!

Jeesuksen runsasta siunausta sinulle!!!
T: salainen fanisi Kaisa Jouppi Isoostakyrööstä.

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin olisi tuossa parantamisen varaa..etten tuomitsisi toisia. Sillä me kaikki olemme arvokkaita Jumalan lapsia. Tähän olen pyytänyt Herralta apua. Tänäänkin rukoilen,että töissä menisi hyvin ja tulisin toimeen erään ihmisen kanssa. Herra anna heille anteeksi,sillä he eivät tiedä mitä tekevät. Siunausta kaikille.

mummi kirjoitti...

Rakas Kaisa, intouduin ehkä liian häiritsevästi ohjelmaa arvostelemaan kesken raamattutunnin. olin viallinen jäsen, otin vastaan oikaisun. Pitää nöyrtyä, kun innostuu! Ei kaikkia ohjelmia kannata katsella TV 7: stakaan, sen olen huomannut.Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, meidän kaikkien on hyvä rukoilla sopuisaa mieltä, mutta vääriin asioihin ei tarvitse lähteä mukaan. Henkien eroittamisen lahjaa kannattaa rukoilla. Isä sen antaa! Mummi