keskiviikko 5. syyskuuta 2012

"Kysykää Herraa ja hänen voimaansa"

Rakas Lähimmäiseni, tänään sain ystävältä puhelun, joka sai sydämeni laulamaan kiitosta Herralle! Ystävä kertoi, että Jumala kosketti hänen lonkkaansa, kun rukoilimme pari viikkoa sitten. Minä olin Vaasassa ja hän neljänsadan kilometrin päässä Etelä-Suomessa. Tutkimuksissa oli todettu, että lonkka on kulunut. Kävellessä tuntui kynnys, joka aiheutti kovan kivun. Kysyin voimmeko rukoilla, että Jumala ottaisi kivun pois. Lyhyesti rukoilimme. Kipu lähti, eikä kynnystä ole sen jälkeen tuntunut. Tänään ystävä sanoi, että hänen lonkkansa oli tällainen silloin kun hän oli nuori tyttö! Mikä ilo, mikä näyttö Jumalan voimasta! Ylistetään Pyhää, Toimivaa, Jumalaa!

Ajattele, rakas Lähimmäiseni, kun kaksi ihmistä rukoilee puhelimessa kaukana toisistaan, Jumala on läsnä! Jeesus koskettaa Pyhän Hengen kanssa ystävän sairasta lonkkaa. Jumalan ihme tapahtuu; kuluma häviää ja nuoruuden terveys tulee tilalle! Jumalalle kaikki on mahdollista! Hallelujaa!!

Psalmi 105: 1-6: "Kiittäkää Herraa, julistakaa Hänen nimeänsä, tehkää hänen suuret tekonsa tiettäväksi kansojen keskuudessa. Laulakaa hänelle, veisatkaa hänelle, puhukaa kaikista hänen ihmeistänsä. Hänen Pyhä nimensä olkoon teidän kerskauksenne; ilotkoon niiden sydän, jotka etsivät Herraa. Kysykää Herraa ja hänen voimaansa, etsikää alati hänen kasvojansa. Muistakaa hänen ihmetöitänsä, jotka hän on tehnyt, hänen ihmeitänsä ja hänen suunsa tuomioita, te Aabrahamin, hänen palvelijansa siemen, Jaakobin lapset, te hänen valittunsa."

Tänä iltana, 5.9.2012, ilolla ja rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Kyllä Jumala on hyvä. Hänen hyvyytensä pistää välillä ihan ääneen nauramaan.

Anonyymi kirjoitti...

Aamen. Kiitos Herralle hänen suurista teoistaan.

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, ilotaan aina Herrassa! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas anonyymi, iloitaan aina Herrassa! Mummi