perjantai 21. syyskuuta 2012

Kutsu Jeesusta, Hän parantaa.

Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla katselin kuntavaalien avauskeskustelua. Ovatko keskustelijat löytäneet toinen toisensa kunnioittamisen, kun rumat puheet ovat vähentyneet ja aika ajoin syntyi rakentavia keskustelujakin. Ehkä toisenkin kerran jaksan kuunnella politikkojen ajatuksia, mihin he ovat meitä viemässä.

Kuulinko eilen oikein, että joka päivä kirjoitetaan eläkepäätös neljälle mielenterveydestä kärsivälle nuorelle. Jos näin on, maamme on kohta perikadossa. Kuka tekee työt, kun työikäisetkin ovat eläkkeellä?

Rakkaat äidit ja isät, etsikää ensin Jumalan valtakuntaa! Jeesus opettaa teille aitoa rakkautta, kun kasvatatte ja hoidatte lapsianne. Jumalan rakkaus muuttaa perheiden elämän! Rakkaus ei tee pahaa kenellekään, rakkaus kunnioittaa jokaista elämää. Kotoa lapsi saa elämän eväät! Kun lapsi kasvaa omaksi persoonakseen sallivassa, kunnioittavassa ja rakkaudellisessa kodissa, hän seisoo omilla jaloillaan ja jaksaa ponnistaa ja kasvaa omaan tehtäväänsä.

Minulle sanottiin lapsena, ettei minusta  tule mitään. En saanut valita sitä tietä, mikä olisi minua kiinnostanut. Minua verrattiin aina sisareeni, joka oli opettaja silloin kun minä olin alakoulussa. Näin lapselle tulee vääränlainen kuva itsestään ja hän murtuu ennemmin tai myöhemmin. Sinulla, rakas Lähimmäiseni voi olla samanlaisia kokemuksia. Tarvitaan hyvää hoitoa. Minulle Jeesus tuli avuksi. Hän armahti, ja rakasti minut terveeksi! Hän muutti kaiken. Jeesus antoi kyvyn antaa vanhemmilleni anteeksi, koska he eivät tienneet mitä he tekivät. Kutsu Sinäkin Jeesus auttajaksi!

Kiitos, rakas Jumala siitä, että Sinä annat kaikille kasvattajille rakkauden, joka siunaa ja vahvistaa herkkää lasta, Sinun antamaasi lahjaa! Jeesus, armahda ja paranna ahdistuneet nuoret! Aamen.

Tänä aamuna, 21.9.2012, rakkaudella Mummi


4 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Kirjoitin kommentin tuonne edelliseen postaukseen.

mummi kirjoitti...

Rakas Kaisa, huomasin vasta tänään kommenttisi. Mieipiteensä saa sanos ja seistä sanojensa takana. Koska tulette käymään? Orotan! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Kauniisti kirjoitettu. Tuohon ei voi muuta sanoa kun Aamen.

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, kiitos kun annat palautetta. Iloitsen Snusta ja kaikista lukijoistani. Hera Teitä kaikkia siunatkoon! Mummi