lauantai 8. syyskuuta 2012

Yllätysvieraita ja yllätysmatka.

Rakas Lähimmäiseni, Sinullekin on tapahtunut varmaan niin, että joku on yllättänyt iloisesti: "Tulemme luoksesi" tai "Tule luoksemme!"

Minulle soitti rakas ystävä ja kertoi, että ovat miehensä kanssa matkalla pohjoiseen ja haluavat yöpyä luonani. Se oli iloinen viesti! Arki muuttui juhlaksi! Yönseutuna muistelimme yhteisiä aikoja ja rukoilimme. Ystävät ovat aarre, ystävyys ei katoa vuosien myötä, se elää aina, kun tapaamme!

Poikani soitti, että tule luoksemme, meillä on syntymäpäivät! Mikä ilo valmistaa mummia matkalle. Omat rakkaat ovat ovat aina sydämessä, mutta nähdä, olla lähellä ja keskustella, se tuntuu syvällä! Kiitos, Jumala, siitä, että annoit meille poikamme, kaikki, ja heidän perheensä! Hoida heitä jokaista, Herra tänäänkin!

Laulatko kanssani tämän rukouslaulun tänään, kun olen terveenä palannut kotiin:
"Anna meille rauhasi, Herra tänäänkin. Älä hylkää kansaasi koskaan vaaroihin. Sillä vain sinä voit, sillä vain sinä voit elämämme varjella, Herra tänäänkin. Anna meille vapaua, Herra tänäänkin. Anna meille luottamus, sinun voimaasi. Sillä vain sinä voit, sillä vain sinä voit rohkeuden lahjoittaa, Herra tänäänkin. Anna meille iloa, Herra tänäänkin elämämme lahjoista pienimmistäkin. Sillä vain sinä voit, sillä vain sinä voit, elämämme uudistaa, Herra tänäänkin." Virsi 514.

Tänä aamuna, 8.9.2012, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Iloisia yllätyksiä sinull.
Kaunis laulu.
Hyvää ja siunattua åyhäpäivää.

mummi kirjoitti...

Kiitos sylvi, samoin Sinulle siunattuja syyspäiviä! mummi