keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Jumala on uskollinen.

Rakas Lähimmäiseni, sydämeni kiittää vielä yhteisestä illasta, jonka saimme viettää lumiasuisessa leirikeskuksessa Tuomas-messujen suunnittelun merkeissä.

Kiitän Jumalaa, joka on ollut uskollinen ja siunannut Tuomas-tiimin työtä ja Tuomas-messuja jo parikymmentä vuotta! Silloin nuori mies tuli Helsingistä ja alkoi hankkia Vaasaan Tuomas-messua, toisenlaista jumalanpalvelusta, perinteisen jumalanpalveluksen rinalle. Tänä iltana meitä oli läsnä monia, jotka silloin innostuimme asiasta ja aloimme rukoilla, että saisimme Tuomas-messut Vaasaan. Ne tulivat, ja niillä on oma uskollinen kävijäkuntansa. Seurakuntalaisten osuus valmisteluissa tuo siunaavan yhteyden. Erilaiset laulut Tuomas-kuoron johdolla puhuttelevat uudella tavalla. Yhteinen rukous sivualttareilla lähentää, ajattelee joku messuun tulija. Jumalan Sana puhuttelee ja hoitaa jokaista hänen tarvitsemallaan tavalla. Pyhä Henki yhdistää läsnäolijat. Jeesus, Vapahtajamme, antaa itsensä meille ehtoollisessa, armon aterialla. Tule Sinäkin kokemaan Jumalan läsnäolo Tuomas-messussa!

Tänään, illan lopuksi saimme kokea toisenlaisen Jumalan kohtaamisen. Istuimme piirissa, valot sammutettuina. Edessämme oli juhlapukuinen, valkohuurteinen rantamaisema. Jumalan luonto kauneimmillaan! Kuuntelimme oppaan ohjeita: Rauhotuimme ja hiljennyimme Isän eteen..... Kertasimme päivän tapahtumia ja tunnelmia...... Pyysimme valoa ja viisautta katsella niitä Isän kanssa....... Kesksustelimme niistä Isän kanssa ........ Rukoilimme, että Isä siunaisi huomisen tehtävät ja ohjaisi niissä Pyhän Hengen kanssa.......Lopuksi yhteinen Isä meidän rukous. Ilo Isän läsnäolosta ja keskinäisestä yhteydestä täyttää vieläkin sydämeni kiitoksella!

Hyvää yötä, rakas lukijani! Tänä iltana, 9.1.2013, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: