torstai 3. tammikuuta 2013

Tänä päivänä Jeesus on keskellämme.

Rakas Lähimmäiseni, Herra herättää joskus aamuyöllä kuulemaan Hänen Sanansa ääntä! Sormipaikalla avasin Raamatun ja sain Psalmin 12, pelastettujen kiitosvirren. Se onkin ajankohtainen sana! Olemmehan juuri saaneet iloita Pelastajamme maailmaantulosta:

"Sinä päivänä sinä sanot: "Minä kiitän sinua, Herra,  sillä sinä olit minuun vihastunut, mutta sinun vihasi asettui ja sinä lohdutit minua. Katso, Jumala on minun pelastukseni; minä olen turvassa, enkä pelkää, sillä Herra on minun väkevyyteni ja ylistysvirteni, hän tuli minulle pelastukseksi." Te saatte ilolla ammentaa vettä pelastuksen lähteistä. Ja sinä päivänä te sanotte: "Kiittäkää Herraa, julistakaa hänen nimeänsä, tehkää hänen suuret tekonsa tiettäviksi kansan keskuudessa, tunnustakaa, että hänen nimensä on korkea. Veisatkaa ylistystä Herralle, sillä jaloja töitä hän on tehnyt; tulkoot ne tunnetuiksi kaikessa maassa. Huutakaa ja riemuitkaa, Siionin asukkaat, sillä suuri on teidän keskellänne Israelin Pyhä."

Rakas Jumala, anna meille lapsillesi, Sanasi voima, kertoa Jeesuksesta. Herätä Suomen kansa näkemään Sinun voimasi, joka muuttaa jokaisen Vapahtajansa kohdanneen ihmisen. Anna kaikkien suomalaisten löytää Vapahtajansa! Jeesus elää keskellämme Pyhän Hengen kanssa. Rakas Jumala, vain Sinä voit antaa herätyksen! Pelasta kansamme kuolemasta! Aamen

Tänä aamuna, 4.1.2013, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: