maanantai 14. tammikuuta 2013

Pyhä kasteemme.

Rakas Lähimmäiseni, olen nukkunut Isän sylissä kahdeksan tuntia ilman yskimistä. Se on suuri Jumalan lahja tämänikäiselle mummille! Kiitos nousee sydämestä! Sinustakin kiitän, rakas lukijani, että saan jakaa kanssasi eilisen saarnan löydön ja siunauksen.

Markus Pöyry, nuori Jumalan mies, teki sen, jota olen odottanut lähes 40 vuotta. Hän saarnasi kasteestamme niin, että että se meni suoraan sydämeen. Pyhä kaste  on Jumalan lahja, joka kestää elämässämme kastehetkestä kuolemaan saakka. "Kristityn hautajaiset ovat kasteen täyttymyksen juhla."

Vasta eilen illalla ymmärsin, mikä lahja meille kasteessa annetaan ja mikä vastuu jää vanhemmille ja kummeille, kun heille sanotaan: opettakaa! Jumala ottaa meidät  kirjoihinsa ja armohoitoonsa, kun meidät kastetaan Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Synti upotetaan kasteveteen. Saamme pukea päällemme omalla nimellä varustetun kastepuvun, joka antaa meille identiteetin koko elämäksemme; olemme Kristuksen päällemme pukeneet, olemme Jumalan lapsia. Mikä suuri rakkaus ja suoja Jumalalta! Tästä tietämättä riisumme kastepuvun, joka oli tarkoitettu meille koko elämän ajaksi. Tuhlaajalapsi kulkee omaa tietänsä ja väsyy matkalla.

Jumalan rakkaus on niin suuri, että Jeesus tulee joskus linja-automatkallakin ja sanoo: "Rakas lapseni, elämäsi tuhlaaja, tule takaisin Isän syliin! Pue kastepukusi yllesi ja tee parannus. "Tule, äläkä tästedes syntiä tee!" Vastuullinen saarnaaja kertoo, että Pyhän Hengen uudistuksen ja kasteen pesun kautta kastepukusi on voimassa. Kasteesi on läsnä jokaisessa päivässäsi! On yksi kaste ja yksi usko. Kilvoittele, Jeesuksen armo riittää, tee työsi, niinkuin tekisit sen Jumalalle! Jeesus on läsnä ja Pyhä Henki johdattaa. Saat elää armahdetun elämää ilo ja rauha sydämessäsi ja saat kirkkain silmin sanoa: "Olen kastettu, olen kristitty!" Kiitos, Pyhä Jumala, rakas Taivaallinen Isä!

Tänä aamuna, 14.1.2013, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: