keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Jeesus tuomitaan.

Rakas Lähimmäiseni, Tänään on hiljaisen viikon keskiviikko, päivä, jolloin Jeesus tuomittiin. Luukas 23:23-32 kertoo meille, kuinka Pilatus tutki Jeesusta, mutta ei löytänyt hänestä syytä, jonka vuoksi hänet olisi pitänyt tuomita.

Kolme kertaa Pilatus sanoi kansalle, että hän päästää Jeesuksen, mutta kansa huusi: Ristiinnaulitse hänet ja päästä meille Barabbas! Niin Pilatus tuomitsi heidän vaatimuksensa täytettäväksi. Ja hän päästi irti sen, joka kapinasta ja murhasta oli vankeuteen heitetty ja jota he vaativat, mutta Jeesuksen hän antoi alttiiksi heidän mielivallallensa. Ja viedessään häntä pois he saivat käsiinsä Simonin, erään kyreneläisen, joka tuli vainiolta; ja hänen olalleen he panivat ristin kannettavaksi Jeesuksen jäljessä. Ja häntä seurasi suuri joukko kansaa, myös naisia, jotka valittivat ja itkivät häntä.

Niin Jeesus kääntyi heihin ja sanoi: Jerusalemin tyttäret, älkää minua itkekö, vaan itkekää itseänne ja lapsianne. Sillä katso päivät tulevat, jolloin sanotaan: "Autuaita ovat hedelmättömät, ja ne kohdut, jotka eivät ole synnyttäneet , ja rinnat, jotka eivät ole imettäneet." Silloin ruvetaan sanomaan vuorille: "Langetkaa meidän päällemme" ja kukkuloille: "Peittäkää meidät." Sillä, jos tämä tehdään tuoreelle puulle, mitä sitten kuivalle tapahtuu?"

Rakas Jeesus, mekin olemme se kansa, jotka olemme Sinut teoillamme tuominneet. Armahda meitä! Kiitos, rakas,Vapahtaja, että Sinä et meidän pahoja tekojamme muista, vaan me saamme Sinulta armoa armon päälle! Kiitos, Isä, että Jeesuksen  lähetit ja meidät kutsut lapsiksesi! Kiitos, että päästät meidät pahasta Jeesuksen tähden.Aamen.

Tänä aamuna, 27.3.2013, rakkaudella Mummi

Jälkikirjoitus. Olen saanut elää kaksi päivää lähimmäisenrakkauden ihmettä! Palosaaren Seurakuntatalolle on tuotu ruokaa niille,jotka eivät tiedä mitä pöytäänsä panisivat, kun vähät varat ovat huvenneet laskuihin. Ilo on loistanut tuojien silmistä! Autettava kiittää: "Minun sydämeni ilostui siitä pussista! Kiitos! Iloista Vapahtajan ylösnousemusjuhlaa Kaikille! rukoilee Mummi.


2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Siunattua Hiljaistaviikkoa!♥

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, Perheellesi ja kaikille blogi-ystävilleni Herran rauhaa hiljaisen viikon päiviin toivoo Mummi