lauantai 12. heinäkuuta 2014

Jeesuksen kylvö


Rakas Lähimmäiseni, ensimmäiseksi kiitän Isää siitä, että Hän antoi kellomympäryksen rauhallista unta! Seuraavaksi pyydän anteeksi Sinulta Lukijani, että olen paastonnut tietokoneesta pari päivää, enkä ole mitään kirjoittanut. Kolmanneksi kerron, että rakkaat lomalaiseni ovat palanneet omilleen. Arvaat varmaan, että ikävä on! Vieläkö nähdään  vuoden perästä? Kaikki on Isän kädessä turvallisesti!

Oletko huomannut, ystäväni, että aika kiitää? Heinäkuu on jo puolessa välissä! Mutta Jumalan toivo kestää! Sen tiesi jo Jesaja 700 vuotta ennen Vapahtajamme syntymää. Jes. 61: 11: "Niin kuin maa työntää versoa, niin kuin puutarha saa kylvetyn siemenen kasvamaan, niin Herra, minun Jumalani, saa vanhurskauden versomaan, ja ylistys kohoaa kaikkien kansojen kuultavaksi."

Kun Jeesus koskettaa, kun ihminen tulee todellisesti vapaaksi, alkaa ylistys! Meidän Jumalan lasten tehtävä on rukoilla, että ihmiset ymmärtäisivät, että todellisen ilon ja ylistyksen tuo lepo Jumalassa. Jeesus sen antaa.
Hän on tullut maailmaan pelastamaan kaikki ihmiset synnin orjuudesta! Hän pesee sydämen puhtaaksi synneistä maahan vuotaneen verensä voimalla ja vie pelastetun ihmisen Isä syliin lepäämään. Tämä on ilosanoma Jeesuksesta! Tartu siihen, rakas ystävä!

Tänä aamuna, 12.7.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: