sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Jumalan perheväkeä


Rakas Lähimmäiseni, Jumala siunatkoon lepopäiväsi! Minä tulin runsaasti siunatuksi, kun sain levätä helteestä kasteenraikkaassa kesäpihassa pari tuntia. Pilvetön taivas, tuuleton maa! Ennusteet povaavat kolmeakymmentä astetta täksi päiväksi, mutta sen kestää Isän avulla tämän aamulevon jälkeen. Linnut ohjaavat poikasiaan marjapensaisiin aamuaterialle, kun hyttysiä ja kärpäsiä ei ole. Minäkin, ahne, suojasin pensaani vihreällä verkolla. Pitääkö se riisua pois?

Tämän päivän omistamme apostoleille. Matt.16: 13-19, Jeeus iloitsee opetuslapsensa Pietarin vastauksesta, jonka Isä on Pietarille ilmoittanut: "Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika." Jeesus vastaa: Sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita." Jeesus on kutsunut meidätkin seurakuntaansa. Isä, anna meillekin oikeat sanat todistaa Vapahtajastamme, kun meiltä Hänestä kysytään!


Liitän tähän Efesolaiskirjeen tekstin, jossa Paavali puhuu meistä, tämän päivän seurakuntalaisista. Rohkaiskoon se meitä! 2:19-22: "Niin ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette pyhien kansalaisia ja Jumalan perhettä, apostolien ja profeettain perustukselle rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus, Jeesus, jossa koko rakennus liittyy yhteen ja kasvaa pyhäksi temppeliksi Herrassa; ja hänessä tekin yhdessä muitten kanssa rakennutte Jumalan asumukseksi Hengessä."

Kiitos, Taivaallinen Isämme, että olet ottanut meidät omiksi lapsiksesi Jeesuksen pelastustyön kautta! Kiitos, että olet antanut seurakunnan, jossa saamme elää Sinun perheväkesi elämää, tukien, rakastaen ja rohkaisten toisiamme. Kiitos, Jeesus, että annat ehtoollisessa meille ruumiisi ja veresi ja saamme syntimme anteeksi. Sinä, Vapahtajamme, muistutat meitä ristintyösi lujuudesta ia armosi runsaudesta! Kiitos, että Sinun evankeliumisi on sama eilen tänään ja iankaikkisesti. Kiitos, että apostoliesi todistus Raamatussa, meitä aina sunsaasti siunaa ja lohduttaa! Ole ylistetty kolmiyhteinen Jumala! Aamen

Tänä aamuna, 20.7.2014, rakkaudella Mummi2 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

No et taatusti oo ahne, jos marjapensaat suojaat!
Ohjakkoon lintuemoset poikueensa matojen, kärpästen, lehtikirvojen, koppakuoriaisten, rikkaruohojen siemenien, ynnä palkojen yms, yms sellasten äärelle.
Me ainakin ollaan panssaroitu meidän puskat niin, että ittekki on vaikee päästä marjoja naposteleen. :D

mummi kirjoitti...

Kiitos Kaisa, saan rauhassa säästää marjat nuorelle perheelle. Onhan viissä vitamiineja ihmisenkin tarpeiksi. Toivon, että lintujen lapsetkin pärjäävät! Mummi