lauantai 24. lokakuuta 2015

Anteeksiantamus ja Jeesuksen armo.

Rakas Lähimmäiseni, kuinka suloista on herätä uuteen aamuun, kun on saanut nukkua Isän sylissä. Kuinka turvallista on jättää itsensä, rakkaansa, kaikki ystävänsä ja mielessä olevat asiat rukouksessa Jeesuksen nimessä Jumalalle tiettäväksi. Isä, Sinä näet kärsivät ihmiset kaikkialla. Lähetä enkelisi heitä lohduttamaan. Kaikkivaltias Jumala, meidän Parantajamme, kosketa sairaita ihmisiä Pyhän Henkesi kanssa niin, että he saavt kaipaamansa avun. Maailmankaikkeuden Isä, Sinä tunnet tämän maailman päättäjät. Puhuttele heitä Sanasi voimalla ja auta heitä rakentamaan rauhaa ja yhteistyötä, että pakolaisuus ja ilmisten elämäntuska helpottuu. Kiitos Jeesus, että Sinä armahdat jokaisen ihmisen, joka Sinua avukseen huutaa. Kiitos sydämen rauhasta ja tämän päivän varjeluksesta, rakas Vaphtajamme!

Ystävä lähetti minulle Paul Cedarin kirjan "Rukous valloitti minut."  Kirjaan  meille tänään otteen "Rukouksen puhtauden vaaliminen"- osiosta:

Monet kristityt, jopa jotkut hengelliset johtajat, valittavat, että rukous ei toimi. He sanovat, että Jumala tuntuu olevan kaukana, että he tuntevat vain vähän tai eivät ollenkaan Hänen läsnäoloaan, että Hän ei tunnu vastaavan heidän rukouksiinsa.
Tämä ongelma saattaa liittyä siihen, mitä Jeesus sanoo vuorisaarnassaan: "Autuaita ovat puhdassydämiset, sillä he saavat nähdä Jumalan." Matt.5:8. Jos aiomme "nähdä Jumalan", eli jos aiomme kommunikoida tehokkasti Hänen kanssaan rukouksessa, meidän on lähestyttävä Häntä puhtain sydämin ja puhtain käsin.
Jeesus opetti opetuslapsiaan rukoilemaan: "Anna meille syntimme anteeksi, sillä mekin annamme anteeksi jokaiselle, joka on meille velassa." Luuk. 11:4. Tämän rukouksen rukoileminen ei saisi olla merkityksetön rituaali. Sen tulee vuotaa sydämestämme vilpittömästi ja palavasti.: "
Herra Jeesus, anna minun syntini anteeksi, niinkuin minäkin annan anteeksi toisille."

Tänä aamuna, 24.10.2015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: