sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Usko Herraan Jeesukseen!


Rakas Lähimmäiseni, tämän sunnuntain aihe on usko ja epäusko. Uskotko Sinä, että Jeesus, Jumalan Poika, on kuolemallaan ja ylösnousemisellaan avannut Sinulle elämän Jumalan yhteydessä täällä ja iankaikkisen elämän taivaassa?

"Juhlan viimeisenä suurena päivänä Jeesus seisoi ja huusi ja sanoi: "Jos joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon.Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään on, niinkuin Raamattu sanoo, juokseva elävän veden virrat." Nämä Jeesuksen voimalliset sanat jakoivat kansan, toiset uskoivat, toiset eivät. Tänä päivänä tilanne on aivan sama. Sanan aika johdattaa meidät tekstiin, Joh. 7:40-52: Mennään seurakuntaan kuulemaan Sanan saarna ja kohtaamaan elävä Jeesus ehtoollisella!

Jeesuksen sanat kuultuaan jotkut väkijoukosta sanoivat: "Tämän täytyy olla profeetta." Toiset sanoivat: "Hän on Messias." Mutta toiset epäilivät. - Näin ihmiset alkoivat kiistellä hänestä. Muutamat halusivat ottaa hänet kiinni, mutta kukaan ei kuitenkaan käynyt häneen käsiksi. Jeesusta pidättämään lähetetyt miehet palasivat ylipappien ja fariseustan luo, ja nämä kysyivät: "Miksi te ette tuoneet häntä? Miehet vastasivat: "Yksikään ihminen ei ikinä ole puhunut sillä tavoin kuin hän. Silloin fariseukset sanoivat: "Oletteko tekin antaneet eksyttää itsenne? Onko kukaan hallitusmies uskonut häneen? Tai yksikään fariseus?

Paavali julistaa meille ilosanoman Jeesuksesta, Kol.1:19-23: "Jumala näki hyväksi kaiken täyteyden asua hänessä ja hänen välityksellään tehdä sovinnon ja hänen ristinsä verellä vahvistaa rauhan kaiken kanssa mitä on maan päällä ja taivaissa. Tekin olitte ennen Jumalasta vieraantuneita ja häntä kohtaan vihamielisiä, kun elitte pahojen tekojenne vallassa. Mutta nyt hän on tehnyt teidän kanssanne sovinnon, kun Kristus omassa ruumiissaan kärsi kuoleman asettaakseen teidät pyhinä, nuhteettomina ja moitteettomina Jumalan eteen. Teidän on vain pysyttävä lujina uskon perustalla, horjattamatta pois siitä toivosta, jonka teidän kuulemanne evankeliumi antaa. Tämä evankeliumi on julistettukaikille luoduille taivaan alla ja minusta, Paavalista on tullut sen palvelija."

Tänä aamuna, 11.10,2015, rakkaudella Mummi.

Kuva: Erik Lehtinen

4 kommenttia:

erik lehtinen kirjoitti...

Hyvä mummi ja blogin lukijat. Totuuden nimessä on sanottava, että en ole ottanut itse tuota kotka-kuvaa. Olen poiminut sen netistä. Tekstin olen siihen kyllä lisännyt.
Siunaten, Erik Lehtinen

mummi kirjoitti...

Kiitos, Erik, oikaisustasi! Mainitsin Sinut, kun sain kuvan Sinulta. Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Kysymykseesi vastaus: Uskon Herraan Jeesukseen Kristukseen ja kaiken muunkin mitä kysymyksessäsi oli, mutta taivaaseen en ole menossa.

mummi kirjoitti...

Rakas uncdeman, muistetaan, että ihminen päättää, Jumala säätää! Minä uskon Kolmiyhteiseen Jumalaan ja kerron Hänestä ja Hänen suurista teoista elämässäni. Jumala tietää meidän tulevaisuutemme. Iloitsen, että Sinä uskot Jeesukseen Kristukseen, Hän pitää Sinut tiellä! Mummi