keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Ole kanssamme kaikessa ,Herra!Rakas Lähimmäiseni, täysikuu paistaa syvänsiniseltä taivaalta, kun nousen Isän kasvojen eteen rukouspaikalleni. Ole kanssamme kaikessa, Herra! Ole siunattu Jeesuksen armolla, rakas Lukijani!

Job, tuo paljon kärsinyt Jumalan mies, todistaa Jumalastaan meille tänä aamuna: "Siunattu on se mies, joka luottaa Herraan ja panee turvansa häneen! Hän on kuin puron partaalle istutettu puu, joka kurottaa juurensa veteen. Vaikka tulee kuiva vuosi, ei sillä ole mitään hätää, silloinkin hän kantaa hedelmää." Jer.17:7-8.

Yhdytään Jobin viisaisiin sanoihin, kokemuksen kautta tosiksi havaittuihin! Turvataan Herraan, vaikka myrsky riepottaa! Herra tuo valon pimeimpäänkin päivään. Muistetaan, että Herra on meidän voimamme!

Sinulle, lukijani, joka olet tullut tuhoamaan pahoilla sanoillasi ja vihalla elävää Jeesusta kohtaan Mummin blogin, todistukseni Jeesuksen, Pyhän Hengen ja Taivaallisen Isän huolenpidosta jokapäiväisessä elämässäni, sanon: - mene omiesi joukkoon! Poistan jokaisen kommenttisi, jotka kertovat  kaiken sinusta! Vaikka meillä on sota henkivaltoja vastaan, sitä sotaa ei käydä Mummin Blogissa! Jumala antoi minulle tehtävän 2009, todistaa Hänen rakkaudesta elämässäni tällä foorumilla. Sinullekin sanon tänä aamuna, että Jeesus rakastaa Sinua!

"Herrasta veisaa kieleni, ylistää armoansa, ei unohtaa voi sieluni hyviä tekojansa. Kun etsin, niin hän vastasi, ja nöyrät kiitosvirttäni iloiten kuuntelevat. Ne jotka Herraa etsivät, löytävät lohdutuksen, ja jotka häntä pelkäävät, ne saavat varjeluksen. Ja ahdingonkin aikana on heillä rauhaa iloa, kun Herra heitä hoitaa. Kasvoihin Herran katsokaa, ne loistaa suloisesti, ja hyvyyttänsä maistakaa, se vuotaa iäisesti. On autuas se ihminen, ken elää Herraan turvaten. Ei mitään silloin puutu." Virsi 340.

Tänä aamuna, 28.10.2015, rakkaudella Mummi.
3 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Siunattua iltaa sinulle Mummi!

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö kiitos, että siunaat mumia! Näinä päivinä olen erityisesti Jumalan siunausta ja läsnäoloa kaivannut! Herra Sinuakin rakkaasti siunatkoon! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Jeesukselle. Siunaa mummia myös