torstai 1. lokakuuta 2015

"Kun Jumala siunaa, vähäkin on tarpeeksi."

Rakas Lähimmäiseni, tänään on lokakuun ensimmäinen päivä. Syksy vaatii lämpimät vaatteet. Puetaan ne ylle tänään. Syystuuli voi tuoda Flunssan, jos vilustumme.
Muistatko, Lukijani Psalmin 23, jossa Daavid ylistää Herraansa ja Jumalaansa: "Herra on minun Paimeneni, ei minulta mitään puutu." Kun luen koko Psalmin, tulee hyvä olo. Minäkin huomaan, että kaikki on hyvin, kun Jumala pitää minusta huolen ja alan kiittää Jumalaa. Kiitos on siunauksen siemen, ei minulta mitän puutu!

Juha Vähäsarja avaa tänään sananlaskut: "Kylläinen halveksii hunajaakin, nälkäiselle karvaskin on makeaa." Sananl. 27:7.

"Kun Jumala siunaa, vähäkin on tarpeeksi. Jos Jumala ei siunaa, mikään ei riitä. Tämä on Jumalan taloudenhoidon avain. Jumala on luvannut antaa omilleen kaiken, mitä he tarvitsevat. Elatuksen huolet kuuluvat Jumalalle, eivät ihmisille. - Kaikki hyvä, pieni ja suuri, tulee kaikkien rikkauksien Isältä.
Jos Jumalan sana ei ole saanut valaista sydäntä, ei mikään ole koskaan tarpeeksi. Suurikaan omaisuus ei ruoki sielua. Mitä rikkaampi on, sitä enemmän on huolta elatuksesta ja sitä vähemmän omaisuudesta liikenee tarvitseville. Omaisuus vangitsee haltijansa ja tekee hänet sokeaksi. Hyvän elämän sallaisuus on siinä, mitä on Jeesuksen nimen tähden annettu toisille, ei siinä, mitä on onnistuttu keräämään itselle."

Kiitos, rakas Jeesus, siitä, että Sinä et anna niinkuin maailma antaa. Sinä puhdistat sydämen synnin taakasta ja opetat meidät näkemään lähimmäisen. Silloin meiltä ei mitään puutu, kiitos Jeesus! Aamen.

Tänä aamuna, 1.10.2015, rakkaudella Mummi.

1 kommentti:

Kirsti kirjoitti...

"...Meidän itsemme ei edes tarvitse uskoa itsestämme puristaa..." ym. sinä kirjoitit tätä postausta aikaisemmassa. Oi kuinka se lohdutti minua!
Tämänkin päivän kirjoitus oli puhutteleva.