tiistai 27. lokakuuta 2015

Ole ylistetty, Luojamme ja Jumalamme!

Rakas Lähimmäiseni, uskallatko Sinä tunnustaa uskosi Jumalaan? Tässä ajassa se on todella vaikeata. Tuntuu, että on helpompaa mukautua tämän maailman mukaan ja unohtaa koko juttu. Älä kuitenkaan, rakas ystävä, irroita kättäsi Jeesuksen kädestä! Kun olet saanut turvan Jumalassa, lepää Jeesuksen armossa. Muistetaan mistä Jeesus meidät valoon nosti!

Job, Jumalan mies Raamatussa, on meille esimerkki miehestä, joka luotti Jumalaan koetustenkin keskellä. Juha Vähäsarja tuo tähän päivään Jobin kirjan luvusta 37 jakeen 14: " Tunnetko sinä pilvien ja tuulen salaisuudet? Kuuntele minua, Job, nouse, tarkkaile ja tutki Jumalan ihmeitä!"

"Jos tarkkailee luontoa ja sen ihmeitä, näkee viisaan Luojan käden jäljen.Luonto ja ihminen kaikkine pienine yksityiskohtineen on niin ihmeellisesti rakennettu, että Luojan jättäminen tämän ihmeen syntymisen ja ylläpitämisen ulkopuolelle vaatii todella vahvan uskon.
Jumalan luonto alkaa saarnata Jumalan luomistyöstä heti, kun sydän saa uskoa armoon Kristuksessa. Ilman Jumalan armon kirkastumista kaiken on oltava vain sattumaa. vahvemman oikeutta ja anarkiaa. Ihmisen tai muun luodun arvo on vain määrittelykysymys. Tämä määrittely saattaa muuttua nopeastikin monille tuhoksi. Kun luomakunta nähdään Jumalan luomistyönä, saavat kaikki korvaamattoman arvonsa - myös me itse."

Rakas Jeesus, pidä meitä lähellä itseäsi, armosi osallisuudessa, Jumalan lapsena! Anna meille voima olla valona ja suolana, kertoa Sinun rakkaudestasi niille, jotka tänään Sinua ja elävää Jumalaa etsivät.
Kiitos, Pyhä Jumala, että olet ihmeellisesti kaiken luonut! Sinun sormenjälkesi, Dna, on kaikille vastaansanomaton näyttö sinun luomistyöstäsi meissä! Me Sinun lapsesi ylistämme ja kiitämme Sinua, rakas Isämme, Luojamme ja Jumalamme!

Tänä aamuna 27.10.2015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: