torstai 29. lokakuuta 2015

Jeesus kutsuu tänäänkin.

Rakas Lähimmäiseni, Herramme Jeesuksen Kristuksen armo ja Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen siunaava osallisuus olkoon meidän kaikkien kanssa tänä päivänä!

Syksyn tuuli on riipinyt lehdet puista. Pihan kukat ovat kuihtuneet. Talvirenkaat on vaihdettu. Lumi saisi jo tulla, kun marraskuu alkaa, mutta lämpöaalto yllätti jälleen. Tuleeko meille lunta jouluksi? Tai tuleeko lunta ollenkaan? Se olisi lapsille suuri pettymys, jos ei tulisi Viime talvena kutsuin vain kaksi kertaa Lumimiehen puhdistamaan pihan. Kuinka käy tänä talvena? Hän näkee, ken elää!

Muutama päiväkirjani on vielä tuhoamatta. Silmiini osuu puhelinhartaus 18.11.07. Kirjaan sen Sinulle Lähimmäiseni, että huomaat; kehottaja minä olen ollut koko ikäni. Jeesusta olen kehunut siitä päivästä lähtien, kun Hän tuli sydämeeni asumaan. Jumala on pitänyt minusta huolen joka päivä ja Pyhän Hengen voimalla Hän on parantanut kaikki minun sairauteni, niinkuin Psalmi 103 lupaa. Ole ylistetty ja kiitetty rakas Taivaallinen Isä!

Puhelinhartaus: "Rakas Ystävä, tänään vietämme valvomisen sunnuntaita. Matteuksen evankeliumin alussa on Jeesuksen vartaus kymmenestä neitsyestä. Muistamme sen vertauksen, jossa on viisi viisasta neitsyttä ja viisi tyhmää. Jeesus haluaa muistuttaa meitä tällä vertauksella siitä, että yhteys Jumalaan on hyvä olla kunnossa jokaisena päivänä ja jokaisena yönä. - On oltava öljyä astiassa ja lamppu palamassa, sillä emme tiedä päivää emmekä hetkeä, jolloin ylkä tulee.
Jeesus palaa lupauksensa mukaan maan päälle. Valveilla olevat pääsevät Karitsan häihin, mutta nukkuvat, joiden lampuista puuttuu öljy, ja jotka eivät tunne Jeesusta, eivät pääse Karitsan häihin. Suhde Jumalaan oman Vapahtajan kautta on meille kaikille paras henkivakuutus. Emmehän me tiedä päivää emmekä hetkeä, jolloin Jumala kutsuu meidät pois tästä maailasta. Kun Jeesus on kanssamme joka päivä tässä elämässä, tiedämme, että Hän ottaa meidät vastaan Taivaan kotiin, johon Hän on valmistanut meille sijan ristinkuolemallaan ja ylösnousemisellaan.
Tämän elämä meillä on sitä varten, että opimme tuntemaan Taivaallisen Isän tahdon ja Hänen iankaikkisen rakkautensa, jolla Hän meitä jokaista rakastaa. Tänäänkin Jeesus kutsuu meitä Jumala-yhteyteen. Hän haluaa pestä pois syntimme ja tehdä meistä Pyhän Jumalan syliin kelpaavia. Hän sytyttää meidän lamppumme, antaa uskon, ja pitää meidät oikealla tiellä. Rakas ystävä, otetaan Jeesuksen kutsu vastaan, kehottaa Airi Inkeri."

Tänä aamuna, 29.10.2015, rakkaudella Mummi.


3 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Ja hyvä kehoitus se olikin! Siunattua tätäkin päivää!

Metsäntyttö kirjoitti...

Katsoin äsken Suomen Raamattuopiston tämän päivän sanan ja se oli oikein hyvä kaikille murheellisille, kärsiville, vastausta odottaville... ajatuksia vuorisaarnasta.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Metsäntyttö mukanaolostasi ja Herran siunauksen toivotuksesta! Herra siunatkoon Sinuakin ja meitä kaikkia jpkaisena päivänä! Jeesus on paras ystävämme, Hän tietää tarpeemme ja välittää asiamme Taivaalliselle Isällemme. Siispä rukoukseen! Mummi