lauantai 17. lokakuuta 2015

Mitä on ystävyys?

Rakas Lähjmmäiseni, onko sinulla paljon ystäviä, vai vain yksi ainoa? Sain käteeni  tekstin, jossa Birgit Ahokas on miettinyt ystävyyttä. Ensin hän on pannut sanan ystävyys Paavalin 13 kirjeen rakkaus-sanan paikalle. Haluatko Sinäkin kokeilla miltä se kuulostaa?

Sitten hän sanoo: "Toivoisin olevani enkeli, jolla olisi voimia Sinulle, jos heikkona olet. - Jolla olisi aikaa Sinulle, jos kiire ahdistaa. - Joka opastaa Sinua, jos apua tarvitset. - Joka valoa näyttää, jos pimeässä kuljet. - Joka rohkaisee Sinua, jos epävarmana kuljet. - Toivoisin olevani enkeli, joka kuiskaa Sinulle, Sinä voit, Sinä pystyt, Sinä olet hyvä, kaikki on hyvin. Minä rakastan Sinua."

Ja jatkaa: "Kuka on Sinun ystäväsi? -Hänkö, joka asuu kaukana, mutta on silti niin lähellä Sinua - Hänkö, jota et ole tavannut pitkään aikaan,  mutta joka kulkee ajatuksissasi mukanasi, jossain mielen pohjalla - Hänkö, joka saa tuntemaan olosi mukavan kotoisaksi pelkällä läsnäolollaan  - Hänkö, jonka vuosien takaa tavattuasi saa menneet vuodet unohtumaan - Hänkö, jonka sanojen ja tunteen ilmaisun aitoudesta voit olla täysin vakuuttunut - Hänkö, jolle uskallat vuodattaa sydämesi syvimmät salaisuudet pelkäämättä, että sinua niillä joskus satutetaan - Kun minulla on yksikin tällainen ystävä, niin minulla on maailmassa kaikki!"

Minäkin olen kirjoittanut runon, Ystävä, kun Herra lähetti Ystävän, jonka kanssa sain elää neljä sairauden vuotta.
            "Herra, Sinä yllätät, annat vanhalla ystävän
            Kiitän Sinua ystävästä syvällisestä paljon kokeneesta
            Kiitän runoista, yhteydestä jonka niissä avasit
            Kiitän aidosta ihmisestä jonka tielleni lähetit
            Herra siunaa ystävääni - ole lähellä - paranna
            Anna lepo sydämelle tieto että rakastat"

Sinäkin voit harjoittaa harmaita aivosolujasi ja miettiä mitä on ystävyys! Herra Kanssasi kaikessa!

Tänä aamuna, 17.10.2015, rakkaudella Mummi
Ei kommentteja: