maanantai 12. lokakuuta 2015

Isä, varjele meidät Sinun totuudessasi!

Rakas Lähimmäiseni, kiitän hyvää Jumalaa siitä, että Hän antoi levollisen unen. Kiitän Jumalaa Sinusta, rakas lukijani. On ilo nousta kirjoittamaan Sinulle tämän päivän sanaa, kun tiedän, että Sinä odotat sitä ja luet sen. Kun olin poissa kolme päivää, alkoi tulla kysymyksiä: Kuinka sinä voit, mummi?

2009, kun jouduin jättämään mieluisan harratuksen, lapsenlapseni avasi minulle tämän kanavan. Rukoillen aloitan kirjoitukseni. joka päivä. Pyydän, että Jumala antaa minulle oikeita sanoja, etten johdata Sinua harhaan. Vastuuni on suuri, siksi kirjaan usein tekstiä suoraan Raamatusta ja käytän tunnettuja Raamatun opettajia aamunensimmaisessa. Isä, varjele meidät Sinun totuudessasi!

Jumala tiesi tämän blogi-tehtäväni jo 80-luvulla. Kuulin silloin herätessäni sanat: "Minä teen tiettäväksi, että Sinut laajalti tunnetaan." Silloin se tuntui mahdottomalta, tänään se on totta. Tätä blogiani lukevat ystävät Amerikassa, Saksassa ja monissa maissa ympäri maailmaa. Jumala tietää ja johdattaa!

Juha Vähäsarja valitsee tänään Psalmin 19: 13-14: "Mutta kuka huomaa kaikki erehdyksensä? Puhdista minut rikkomuksistani, niistäkin, joita en itse näe. Varjele minut myös eksyttäjiltä, etten joutuisi heidän valtaansa. Silloin olen viaton ja puhdas, monesta synnistä vapaa."

"Kristitty voi erehtyä oikeassa olemisessaan, tehdä syntiä tietämättään ja olla vilpitön, mutta harhassa. Kuka huomaa suuria elämän erhdyksiä, pienistä puhumattakaan? Saamme rukoilla Jeesusta näyttämään todeksi synnin siinä, missä rikomme tietämättämme häntä vastaan. Olkoon rikkominen sitten väärää vaellusta tai väärää käsitystä Jumalasta ja pelastuksen perusteista. Väärä oppi kristillisyydestä johtaa nimittäin väistämättä väärään vaellukseen ja vie lopulta Jumalan lapselta omantunnon rauhan. Kun puhutaan kristillisestä opista, ei kyse ole tasa-arvoisista kristinuskon tulkintavaihtoehdoista, joista jokainen saa valita omansa. Kyse on elämästä ja kuolemasta. Jeesus, anna minulle siksi oikea usko ja oikea vaellus ja avaa sikmäni näkemään totuutesi. Maksoi mitä maksoi!"

Tänä aamuna, 12.10.2015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: