perjantai 24. syyskuuta 2010

Lohdutuksen Jumala

Rakas Lähimmäiseni, herään kello kaksi ja kuulen sanat: ”Minun armoni ei sinusta väisty”. Näin ihanasti Pyhä Henki lohduttaa väsynyttä mummia! Kun tuntee epäonnistuneensa ja nukahtaa armoa anoen ja saa vastauksen: ”Minun armoni ei sinusta väisty”, sydän riemuitsee: Totisesti, minun Jumalani elää! Lohdutuksen Jumala hoitaa meitä henkilökohtaisesti. Ilo nostaa kertomaan tämän Sinulle keskiyöllä.

Muistan Paavalin rukouksen toisen korinttolaiskirjeen alusta ja kirjaan sen tähän: ”Kiitetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Isä, laupeuden Isä ja kaiken lohdutuksen Jumala, joka lohduttaa meitä kaikessa ahdistuksessamme, että me sillä lohdutuksella, jolla Jumala meitä itseämme lohduttaa, voisimme lohduttaa niitä, jotka kaikkinaisessa ahdistuksessa ovat.”

Sinä, rakas Lähimmäiseni, joka kärsit tällä hetkellä, joka olet masentunut, voimaton tai itseesi pettynyt, muista, että Vapahtajamme Jeesus Kristus tulee avuksesi, kun Häntä avuksesi huudat. Taivaallinen Isämme, on rukouksen päässä Sinusta. Vaikka tuntisit itsesi kuinka yksinäiseksi tahansa, Isä on valmis lohduttamaan ja auttamaan Sinua, kun Hänelle asiasi kerrot. Hän kuulee Sinua yöllä ja päivällä. Hän rakastaa Sinua iankaikkisella rakkaudella. Sinä olet Hänelle tärkeä ja rakas, koska Jeesus Kristus on Vapahtajasi. Rukoilen, että uskot itsesi Jumalan hoitoon.

”Oi Jeesus, lohdutukseni ja autuus riemu sieluni, sinulle kiitokseni soi, kun uuden aamun koitti koi. Yön yli jälleen suojelit, vahingot, vaarat karkotit. Mä kaiken , Jeesus armias, taas suljen armohuomahas, niin ruumiini kuin sieluni ja kotini ja perheeni, myös lähimmäiset, ystävät ja päivän työt ja tehtävät. Oi Isä näitä rukoilen ja turvaan nimeen Jeesuksen. Korvasi kuulkoon huutoni ja heikot huokaukseni. Se sieluni on toivomus ja sydämeni uskallus.” Virsi 538: 1,2 ja 6

Tänä aamuna, 24.9.2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä masentaa? Tämä syksyn pimeys?? Vai mikä epäonnistuminen??
Minua siunasi viime Sana-lehdessä ollut siteeraus Äiti-Teresalta: "Ihmiset ovat epäjohdonmukaisia, epäloogisia ja itsekeskeisiä. Rakasta heitä kaikesta huolimatta. Jos teet hyvää, ihmiset syyttävät sinua itsekkäistä ja alhaisista tarkoitusperistä. Tee hyvää kaikesta huolimatta. Rehellisyys ja välittömyys tekevät sinusta haavoittuvan. Ole rehellinen ja välitön kaikesta huolimatta. Ihmiset tarvitsevat todella apua, mutta he voivat hyökätä sinua vastaan, jos autat heitä. Auta kaikesta huolimatta. Vaikka annat maailmalle parhaasi, sinua voidaan iskeä kasvoihin. Anna maailmalle parhaasi kaikesta huolimatta."

Siunausta ja iloa, kuulemiin Anna-L

mummi kirjoitti...

Rakas Anna-Liisa, minultako kysyt mikä masentaa? Kirkossa kohtasin ihmisen, joka tarvitsi lohdutusta ja läsnäoloa, mutta tunsin suuren voimattomuuteni. Arjessani huomasin tehneeni väärän valinnan. olen murehduttanut Pyhän Hengen. Nämä mielessäni olen anonut Jumalalta voimaa ja viisautta elämääni. Herra on laupias ja armahtavainen, Hän rohkaisee uusiin kohtaamisiin ja valintoihin vanhaa lastaan, siitä Häntä kiitän. Mummi

Kirsti kirjoitti...

Hei,
haluan kertoa sinulle, että mieheni kaulasta löytästään kyhmystä ei lääkärin suorittaman ultraäänitutkimuksen jälkeen tarvinnut ottaa ohutneulanäytettä.
Olemme olleet kiitollisia että se ei ollut paha kyhmy! Kiitos rukouksesta!
Kävin kuluneella viikolla Sanan ja rukouksen illassa. Se oli hyvä kokemus. Minusta on jostain syystä tärkeää ettei tilaisuus veny kovin pitkään. Tuolla selvittiin vähän alle kahdessa tunnissa ja paljon sisältöä ehti sisältyä tuohon aikaan.

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti 2, iloitaan siitä, että miehesi kyhmy ei ollut pahanlaatunen. Runsasta siunausta miehesi ja sunun elämään! Kiitetään Herraa siitä, että Hän pitää meistä huolta. Saamme käydä sanankuulossa ja kulkea Herran askelissa Pyhän Hengen ohjauksessa. Mummi